Δώσε προτεραιότητα σήμερα...

ΔΩΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Πολλά πράγματα μπορούν να με σοκάρουν, το άκουσμα όμως της είδησης ότι μια γυναίκα, το 2015, έχει καρκίνο του μαστού γιατί ποτέ δεν αυτοεξετάστηκε ή ποτέ δεν έκανε υπέρηχο ή μαστογραφία, με ξεπερνάει. Δεν μπορώ να το ανεχτώ και δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου, ότι μια γυναίκα που ζει στο σήμερα, που διαβάζει, ενημερώνεται, γνωρίζει, δεν διαθέτει λίγο από το χρόνο της για τον εαυτό της.

Για το ΙΑΣΩ έχω μιλήσει πολλές φορές, γιατί είχα προσωπική εμπειρία. Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, εκεί ένιωσα ασφάλεια. Μας πρόσεξαν όσο τίποτα και μας απέδειξαν πως εκτός από ένα άρτια καταρτισμένο νοσοκομείο και μαιευτήριο, το Ιασώ είναι πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια που νοιάζεται.

Πριν από λίγο ήρθε στο mail μου κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας.  Όμιλος ΙΑΣΩ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,  γνωρίζοντας πραγματικά τι σημαίνει προσφορά στη γυναίκα, θα κάνει 8 δωρεάν χειρουργεία μαστού, που θα εκτελεστούν από διακεκριμένους χειρουργούς σε άπορες γυναίκες.

Τα χειρουργεία θα πραγματοποιηθούν στο ΙΑΣΩ και στο ΙΑΣΩ General και οι ενδιαφερόμενες οι οποίες θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 6383905 (Δευτ.-Παρ. 8:00-16:00).

Επιπλέον με το μήνυμα «Δώσε Προτεραιότητα»  προσφέρει σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή:

 


  • Ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών με 45€ στο ΙΑΣΩ και στο ΙΑΣΩ General.


  •  


Στην εποχή μας, ο καρκίνος του μαστού παρά τη μεγάλη συχνότητά του, μπορεί να αντιμετωπιστεί, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς. Η πρώιμη διάγνωση εξαρτάται από την ενημέρωση και την υπευθυνότητα της κάθε γυναίκας. Γι’ αυτόν το λόγο δίνουμε προτεραιότητα και δεν ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΑΣΩ

IASO GENERAL MAIN ENTRANCE

 

 

 

 

Leave a Reply

go to top