Πέντε Έλληνες σχεδιαστές μόδας που θέλω να γνωρίσεις! Είναι το next big thing της χώρας!

Ναι υπάρχουν πολλοί Έλληνες σχεδιαστές που όχι μόνο θαυμάζω και εμπιστεύομαι αλλά και αγαπώ. Γιατί; Γιατί είναι όχι μόνο απίστευτα ταλαντούχοι και δημιουργικοί αλλά είναι και υπέροχοι σαν άνθρωποι! Είναι the next best thing της χώρας και πραγματικά θέλω να τους γνωρίσεις...Εδώ διάλεξα πέντε, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι!

1. Madame Shoushou, a.k.a. Ελίνα Κορδαλή.

Η καταπληκτική Ελίνα ίδρυσε τη Madame Shou shou το 2011 με στόχο να ικανοποιήσει το "γυναικείο κοινό που θέλει να παραμείνει νεανικό αλλά ταυτόχρονα να συμπεριφέρεται σαν γυναίκα"...εγώ από την πλευρά μου μπορώ να σας πω με σιγουριά πως τα κατάφερε! Τέσσερα χρόνια αργότερα, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει, παραμένει ενθουσιώδης, ρομαντική, αυθόρμητη και ερωτευμένη με την δουλειά της.

madame shoushou 01 madame shoushou 02

Για περισσότερες δημιουργίες και πληροφορίες μπες εδώ.

2. Ioanna Kourbela.

Με μότο " Clothing is the home of the body" η Ιωάννα εμπνέεται από τα στοιχεία της φύσης, τους ρυθμούς της καθημερινότητας και την πολυπολιτισμικότητα της Αθήνας και μας χαρίζει δημιουργίες μινιμαλιστικής αισθητικής και κλασικής αρμονίας. Σχεδιάζει για την K3 Wearable Thinking και αν αναρωτιέστε τι εστί Κ3...είναι εμπνευσμένο από τις 3 γενιές της οικογένειας Κουρμπέλα που από το 1973 μας χαρίζουν εξαιρετικές δημιουργίες!

ioanna kourbela 02 ioanna kourbela 01

Για περισσότερες δημιουργίες και πληροφορίες μπες εδώ.

3. Nassos Ntotsikas.

Ο Nassos ειδικεύεται στο πλεκτό ένδυμα, και όταν λέω ειδικεύεται εννοώ ότι είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει το πλεκτό ένδυμα! Εκμεταλλευόμενος τις άπειρες δυνατότητες των τεχνικών πλεξίματος και των συνδυασμών τους έχει καταφέρει να μας χαρίσει  υπέροχες avant - garde πλεκτές δημιουργίες υψηλής ποιότητας. Είναι καλός μου φίλος και τον αγαπώ γιατί πέρα από το ταλέντο του είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα!

Εδώ φοράω ρούχα του, που παρά την εγκυμοσύνη μου (ήμουν 5 μηνών τότε) αγκαλιάζουν τόσο γλυκά το σώμα μου. Αυτό το λέω για όσες φοβούνται ότι το πλεκτό παχαίνει!

Myrto Kazi x Close Up Oct2014 (14) Myrto Kazi x Close Up Oct2014 (24)

Αλλά ας τα δούμε φορεμένα και από κανονικά μοντέλα;)

nasos 02 nasos 01

 

Για περισσότερες δημιουργίες και πληροφορίες μπες εδώ.

4. Prigkipw

"Σκέφτομαι και δημιουργώ. Κάθε ιδέα και υλικό. Και έτσι σε πριγκιπώ... Με ένα κόσμημα...". Με αυτό το τετράστιχο μας συστήνονται η Κέλλυ και η Καλομοίρα, ναι εδώ μιλάμε όχι για μία αλλά για δύο ταλαντούχες σχεδιάστριες κοσμημάτων. Σχέδια τους φορώ καθημερινά, όλα τους τα κομμάτια είναι όχι μόνο καλαίσθητα αλλά πάνω από όλα και πρωτότυπα.

prigkipo 02 prigkipo 01Για περισσότερες δημιουργίες και πληροφορίες μπες εδώ.

5. 3rd Floor 

Οι 3rd Floor έχουν ένα στόχο, την ανάδειξη του στυλ που κρύβεται πίσω από κάθε χαρακτήρα...με ένα κόσμημα. And mission accomplished! Με αγάπη και πίστη στη γεωμετρία και τη λεπτομέρεια και με υλικά όπως ο αλπακάς, ο μπρούτζος, ο χαλκός, το ασήμι και οι ημιπολύτιμοι λίθοι οι 3rd Floor δημιουργούν τις χειροποίητες συλλογές τους, πού αλλού; – στον 3ο όροφο!

3rd floor 01 3rd floor 02

Για περισσότερες δημιουργίες και πληροφορίες μπες εδώ.

 

#flair

#flair_it_up

Leave a Reply

go to top