Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν τα ρισκάρουμε... Μια καμπάνια που θα σας κάνει να σκεφτείτε...

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) έχοντας θεσμοθετήσει την Ημέρα Ασφάλισης, στις 11 Νοεμβρίου λανσάρει μια νέα ψηφιακή καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, δεν τα ρισκάρουμε». Με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα, η ΕΑΕΕ έρχεται με μία νέα, φρέσκια και μοντέρνα ψηφιακή καμπάνια να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση των πολιτών και να αναδείξει την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης, ως πολύτιμου συμμάχου στα απρόοπτα και τις κρίσιμες στιγμές στη ζωή μας.

Η καμπάνια της ΕΑΕΕ αποτελείται από τέσσερα σύντομα βίντεο τα οποία αντιπαραβάλουν μικρά, καθημερινά και ασήμαντα ρίσκα, που όλοι παίρνουμε κάποια στιγμή, με τα σημαντικά ζητήματα της ζωής που δεν πρέπει ποτέ να διακινδυνεύουμε, όπως η υγεία και η περιουσία μας.

«Σε έναν κόσμο γεμάτο ρίσκα και ανατροπές, oι Έλληνες παραμένουν σημαντικά ανασφάλιστοι συγκριτικά με τους Ευρωπαίους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκτεθειμένοι σε σημαντικούς κινδύνους. Τόσο η πανδημία όσο οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές έρχονται να μας το επιβεβαιώσουν και να αναδείξουν την εξάρτηση του Ελλήνων αποκλειστικά από το κράτος, το οποίο παραμένει δίπλα τους αλλά δεν μπορεί να τους καλύψει στο 100%» αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου. «Ο ασφαλιστικός κλάδος στηρίζοντας κάθε χρόνο χιλιάδες συμπολίτες μας με αποζημιώσεις που αγγίζουν τα 2,5 εκατ. Ευρώ κάθε χρόνο, ενημερώνει με συνέπεια για την αναγκαιότητα της. Η καμπάνια της ΕΑΕΕ έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό: να υπενθυμίσει ότι ο ασφαλιστικός κλάδος βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, διαθέτοντας αξιοπιστία και υψηλή φερεγγυότητα, για να προστατέψει όλα αυτά που είναι σημαντικά για αυτούς».

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι 4 γνωστοί και αγαπημένοι influencers, οι οποίοι αναδεικνύουν με τον μοναδικό τους τρόπο τα μηνύματα της καμπάνιας: ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο γνωστός διακοσμητής Σπύρος Σούλης, η αγαπημένη δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς αναλαμβάνουν μικρά ρίσκα που συνδέονται με την ασφάλιση Υγείας, την ασφάλιση Περιουσίας, τα Συνταξιοδοτικά προγράμματα και την ασφάλιση Αυτοκινήτου, αντίστοιχα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το YouTube κανάλι της ΕΑΕΕ για να απολαύσετε τα video αλλά και το ανανεωμένο και εμπλουτισμένο www.iknow-insurance.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με την ιδιωτική ασφάλιση και την αναγκαιότητά της.

Και ας μην ξεχνάμε! Με την πανδημία να έχει αλλάξει τη ζωή όλων μας και την κλιματική κρίση με τις φυσικές καταστροφές να βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο με μεγαλύτερη συχνότητα και σφοδρότητα, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να λειτουργήσει ως ένας πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στις απρόβλεπτες περιστάσεις της ζωής τους.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το βίντεο δικό μου βίντεο.

Μπορείς να ρισκάρεις όσο θες τα ψώνια σου στο διαδίκτυο, το μέλλον σου όμως όχι.
 
Με αγάπη,
Μυρτώ

Leave a Reply

go to top