My Treasured Ties | Οι δεσμοί αγάπης πρέπει να γιορτάζονται!

Αν κλείσεις τα μάτια σου και σκεφτείς τι τελικά μετράει στη ζωή, τι είναι αυτό που στο τέλος της ημέρας σε κάνει να χαμογελάς και σου προσφέρει απλόχερα ένα αίσθημα αγαλίασης, σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, τότε σίγουρα θα σκεφτείς πως αυτό το τόσο σπουδαίο πράγμα είναι οι άνθρωποί σου. Οι δεσμοί σου. Ο σύντροφός σου, οι γονείς, τα αδέρφια, οι συνεργάτες, οι φίλοι σου.

 

Οι δεσμοί αγάπης αγκαλιάζουν τη ζωή μας και την καρδιά μας και μας προσφέρουν αφορμές για celebration των στιγμών σε καθημερινή βάση.

Στο συγκεκριμένο post αποφάσισα να μοιραστώ ένα Friday Celebration Moment με τη Νάνσυ, τη συνεργάτιδά μου στο γραφείο, σκεπτόμενη πως αν δεν περνάς καλά στο γραφείο όπου είσαι τουλάχιστον τα 2/3 της ημέρας σου τότε δεν μπορείς να είσαι παραγωγικός. Και σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος.

 

Την Παρασκευή το απόγευμα, μετά τη δουλειά λοιπόν, απολαύσαμε λίγες ώρες χαλάρωσης και γεμίσαμε τα ποτήρια μας με Moët & Chandon Rose Imperial. Από την απόλυτα girly 'n feminine συλλεκτική συλλογή Rosé Treasured Ties. 

Το σχέδιο “Treasured Ties” της Moët & Chandon έρχεται να παντρέψει την σαμπάνια Rose Imperial με την χαρακτηριστική γραβάτα του Οίκου, επιτρέποντας σε αυτό το σύμβολο δέσμευσης να ξετυλίγεται σε μια κορδέλα που περιτυλίγει τις φιάλες Rosé Impérial. Μια κορδέλα που αγκαλιάζει τις θρυλικές φιάλες του Οίκου από το 1886.  Η κορδέλα αυτή λοιπόν, περιστρέφεται κομψά για να γράψει τις λέξεις "Moët" ή "Rosé", ή για να διαγράψει τη μορφή μιας καρδιάς, δημιουργώντας τρεις διαφορετικές εκδοχές του σχεδίου, και παιχνιδιωδώς ιχνογραφώντας μορφές που οδηγούν πίσω στους δεσμούς της αγάπης, της συντροφικότητας και του λαμπερού εορτασμού που συνδέουν τον Οίκο με την κληρονομιά της γενναιοδωρίας και του savoir-fête που τον διακατέχει. 

Η Moët & Chandon Rosé Impérial φημίζεται άλλωστε για το ζωηρό χρώμα της, την έντονη φρουτώδη της αίσθηση και τη σαγηνευτική της παλέτα, και διακρίνεται ως η πιο εξωστρεφής και λαμπερή έκφραση του μοναδικού χαρακτήρα του Οίκου. Παντρεύει μάλιστα, τρεις παραδοσιακές ποικιλίες αμπέλου με την κυρίαρχη παρουσία των Pinot Noir και Pinot Meunier.

Τελικά οι αφορμές για celebration βρίσκονται δίπλα μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να μην τις αγνοούμε και να τους δίνουμε τη βαρύτητα που τους αναλογεί. Γιατί η ζωή είναι στιγμές. Στιγμές γεμάτες αγάπη και αφορμές για αγκαλιές, χαμόγελα και ένωση των ανθρώπων.

Είχα καιρό να απολαύσω τόσο ένα απόγευμα. Girly as it gets χωρίς άλλες σκέψεις, με το κινητό στο αθόρυβο και επιτέλους κουβέντες που δεν περιελάμβαναν τη δουλειά.

Συνειδητοποίησα ξαφνικά, σε αυτό το pause των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων, πως μπορεί να γνωρίζω δεκάδες ανθρώπους στη δουλειά μου, αλλά τελικά με ελάχιστους δημιουργώ αληθινούς δεσμούς αγάπης. Με ακόμα πιο λίγους νιώθω ότι μας ενώνουν κοινές αξίες, βαθιά συναισθήματα και ένας κοινός τρόπος σκέψης που βασίζεται σε μια κοινή ηθική. Και νιώθω τυχερή, ίσως και ευλογημένη, που με τα κορίτσια στο Yes I Do αισθάνομαι έτσι...

Επαγγελματικοί δεσμοί αγάπης; Αυτό ακριβώς!

Σχέσεις που σε κάνουν να χαμογελάς από ευτυχία και σιγουριά. Σιγουριά πως δεν είσαι μόνος σου... Και πως έχεις κάποιον να μοιραστείς τα ωραία αλλά και τα δύσκολα. 

Θα βρείτε τη συλλεκτική συλλογή Moët & Chandon Rosé Treasured Ties στα πιο stylish bars και σε επιλεγμένες κάβες για να γιορτάσετε κι εσείς τους δικούς σας δυνατούς δεσμούς αγάπης και συνεργασίας.

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Photos | Danai Issaris

Dress |  Monique Lhuillier,  Brides by PTC

Location | Menterum, Kifissia

Hair | 23 Hair Creations

Make Up | Dior Make Up

Ουάου!

Leave a Reply

go to top