Βάψαμε το σπίτι μας και άλλαξε όλη η διάθεσή μας! Σας παρουσιάζω τη σειρά Master της KRAFT Paints που θα λατρέψετε!

Η απόφαση να βάψεις το σπίτι σου είναι κάπως σαν την απόφαση να τραβήξεις ένα τσιρότο από το δέρμα σου! Κλείνεις μάτια, παίρνεις ανάσα και προχωράς!

 

Μου έχει τύχει να θέλω να βάψω έναν τοίχο και από την ημέρα που το είπα ως την ημέρα που τελικά το έκανα να περάσουν 4 χρόνια... Γιατί όλο λες "άφησέ το για μετά, θα λερωθεί το σπίτι, πού να μπλέκω τώρα"...

Μεγάλο λάθος κορίτσια! Τώρα είναι η καλύτερη εποχή να βάψουμε τα σπίτια μας γιατί μια αλλαγή στο χρώμα προσφέρει άπειρα καλά!

- Σου φτιάχνει εντελώς τη διάθεση

- Σε αναγκάζει να μαζέψεις το σπίτι και άρα να δεις τι δεν σου χρειάζεται και να απαλλαγείς από αυτό

- Σου δίνει το έναυσμα για να κάνεις πινελιές design σε γωνιές που είχες άδειες και παραμελημένες

- Το σπίτι λάμπει το ίδιο και το χαμόγελό σου!

 

Εμείς λοιπόν, αποφασίσαμε να βάψουμε όλο μας το σαλόνι και τους τοίχους της σκάλας που πηγαίνει από το ισόγειο στον επάνω όροφο.

Η μαμά μου, 40 χρόνια αρχιτέκτων, ήταν κάθετη. "Θα πάρεις Kraft" είπε και ελάλησε και φυσικά συμφώνησα γιατί είναι γνωστό πως οι βαφές KRAFT Paints έχουν μοναδική ποιότητα, αντοχή και προσφέρουν μια απίστευτη ομοιομορφία στο αποτέλεσμα!

Η επιλογή της απόχρωσης είναι ένα απαιτητικό project και θέλει συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Πάντα βέβαια η συμβουλή των ειδικών είναι ανεκτίμητης αξίας και ο υπεύθυνος στο κατάστημα που αγόρασα τα χρώματα, αφού μου ανέλυσε τα πάντα για τις χρωστικές με κατηύθυνε ώστε να πάρω τελικά το σωστό χρώμα. Του το είχα περιγράψει ως "το θέλω γκρι, να είναι και σκούρο και ανοιχτό, να έχει μέσα του λίγο μπεζ αλλά να μην κιτρινίζει και να είναι γκρι χωρίς όμως να είναι ψυχρό". Τελικά μου πρότεινε το Bali Sunset που απλά το ΛΑΤΡΕΨΑ! 

 

Ως προς την ποιότητα του χρώματος, επιλέξαμε τη σειρά Master της KRAFT Paints.

  • Είναι ένα πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας κατάλληλο για εσωτερική χρήση σε τοίχο ή γυψοσανίδα, που χάρη στην πολύ χαμηλή του γυαλάδα, καλύπτει αποτελεσματικά τις ατέλειες του τοίχου, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα. Πιο ομοιόμορφο δεν υπάρχει!
  • Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του διεθνώς αναγνωρισμένου εθελοντικού σήματος Indoor Air Comfort® του οργανισμού Eurofins, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού. Βάψαμε και το ίδιο βράδυ κοιμηθήκαμε κανονικά στο σπίτι μας!
  • Φυσικά, πλένεται πανεύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιμο με ήπια απορρυπαντικά

Bonus Tip: Καθημερινά, ο χρόνος που δαπανούμε σε εσωτερικό περιβάλλον φτάνει σχεδόν το 90%. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε αποκτά μεγαλύτερη αξία και συνδέεται άμεσα με τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Γι’ αυτό και η KRAFT Paints φροντίζει για εμάς, ώστε να μην επιβαρύνει την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος με τα προϊόντα της. Τα πιστοποιημένα χρώματα της οικογένειας Master εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα στους χώρους που ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, με αποτέλεσμα μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα.

Mommy Tip: Αν είστε άνετες μαμάδες, σας προτείνω να εμπλέξετε τα παιδιά σας στη διαδικασία του βαψίματος. Δώστε τους τα ρολά ή τα πινέλα και αφήστε τα για λίγα λεπτά να αναλάβουν δράση!!! Θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή και θα αισθάνονται περήφανα ότι συνεισέφεραν στη διαδικασία αλλαγής του δικού τους σπιτιού!

Για να δείτε τα πάντα για την KRAFT κάντε κλικ εδώ! Πραγματικά αξίζει! Μην το αφήνετε για του χρόνου! Τώρα είναι η στιγμή να ανανεώσουμε τα σπίτια και τις ζωές μας!

Το χρωματολόγιο είναι ανεξάντλητο και τα ονόματα των χρωμάτων είναι βέβαιο πως θα σας φτιάξουν τη διάθεση! Εμείς ήμασταν ανάμεσα στο Moonstone, το Naxos Stone και το Bali Sunset! Τελικά αποφασίσαμε να πάμε Μπαλί αν και η Νάξος και το φεγγάρι είχαν δυνατές υποψηφιότητες!

Εσείς τι θα διαλέξετε; 

Με όλη μου την αγάπη,

 

Μυρτώ

 

PS: For colour Inspiration follow Kraft Paints @ Instagram https://www.instagram.com/kraftpaintsgreece/

Leave a Reply

go to top