Αυτή είναι η καλοκαιρινή μου αγάπη! Ένας Nespresso Freddo στο σπίτι μόλις επιστρέψω από τη δουλειά! Είναι δροσερός, με γεμάτη γεύση και με βοηθάει να αντέξω ως το βράδυ!

Θα σας πω κάτι, δουλεύω περίπου 12 ώρες τη μέρα, όταν επιστρέψω σπίτι με περιμένει ένας μπέμπης 17 μηνών έτοιμος να γκρεμίσει τα πάντα! Ταυτόχρονα περιμένω σε δύο μήνες μια καλοκαιρινή μπέμπα! Τα βράδια ο Οδυσσέας συχνά μας ξενυχτάει ενώ οι υποχρεώσεις της δουλειάς τρέχουν... Ένας καφές τι να σου κάνει λοιπόν;  Μια έγκυος να πιει δεύτερο καφέ; Η γυναικολόγος μου ήταν απόλυτη, ο δεύτερος θα είναι χωρίς καφεΐνη! 

Όταν το άκουσα έκανα τον κλασικό συνειρμό, ότι οι decaf καφέδες δεν έχουν το πλούσιο άρωμα και τη γεύση των κανονικών.

Μέχρι που δοκίμασα τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη του Nespresso Freddo!

Ακολουθώ την ίδια εθυμοτυπία με το πρωί, ανοίγω τη μηχανή, βάζω την κάψουλα, μια μικρή στιγμή ευχαρίστησης τρέχει στο αίμα μου! Ναι, αυτή είναι η στιγμή μου! Ο καφές μου είναι έτοιμος σε λίγα δευτερόλεπτα. Το σπίτι μυρίζει υπέροχα, το ποτήρι μου είναι ήδη γεμάτο με εικόνες που η Nespresso ξέρει πάντα να τηρεί! Η διαφορά σε αυτόν τον καφέ μου είναι το φανταστικό αφρόγαλα που για μένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι μου και την απογευματινή μου απόλαυση!

Απολαμβάνω τον σχηματισμό της υπέροχης κρέμας του καφέ, ενώ εκχυλίζεται με 19 bars πίεση και ρίχνω τα παγάκια!

Στη συνέχεια ρίχνω το αφρόφαλα:)

Μπορεί να μας περιμένει ένα... απαιτητικό απόγευμα, αλλά εγώ είμαι έτοιμη!

Πίνω μια πρώτη γουλιά και το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει!

Για τον δεύτερο καφέ της ημέρας, επιλέγω λοιπόν να πιω Freddo με τις Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη !

 

Γιατί κορίτσια, είτε περιμένετε μωράκι, είτε θηλάζετε, είτε θέλετε να πάρετε μόνο μια δόση καφεΐνης την ημέρα, οι Εκλεκτές Ποικιλίες χωρίς καφεΐνη του Nespresso Freddo είναι εδώ για να σας καλύψουν τις γευστικές ανάγκες!

Καλή απόλαυση λοιπόν!

 

Θέλετε να δείτε περισσότερα; Κλικ εδώ και εδώ!

Photoshooting by Danai Issaris.

Location: Home

Wearing GAP | H&M | Pouk

 

 

Μυρτώ εσένα ποια ποικιλία σου αρέσει;

Leave a Reply

go to top