Σας αποκαλύπτω τι κάνω στο lunch break μου!

Δεν θα σας πω ψέματα, οι μέρες στο γραφείο ειδικά όσο καλοκαιριάζει είναι όλο και πιο απαιτητικές και σίγουρα πιο κουραστικές!

Αισθάνομαι συνεχώς ότι χρειάζομαι διαλείμματα και ότι αν δεν δώσω στον οργανισμό μου την απαραίτητη ενέργεια, κάποια στιγμή θα καταρρεύσει.

 

Έτσι πήρα μια απόφαση. Εκεί γύρω στη μία που ήδη έχω κλείσει 4-5 ώρες δουλειάς να φεύγω από το γραφείο για μια μικρή βόλτα που περιλαμβάνει περίπατο, οξυγόνο και επίσκεψη στο διπλανό μας κατάστημα Γρηγόρης για ένα σύντομο και πολύ απολαυστικό lunch break.

 

Το αγαπημένο μου προϊόν από όλα - έχω πάθει μικρή υστερία- είναι το ολόφρεσκο κουλούρι Θεσσαλονίκης με μαρμελάδα ρόδι και τυρί κρέμα! Το έχετε δοκιμάσει; Θα ενθουσιαστείτε!

Μια μπουκιά αρκεί για να πάρεις δυνάμεις και να αισθανθείς έτοιμη να συνεχίσεις την ημέρα σου!


Φανταστική πηγή φυτικών ινών και ίσως ο πιο νόστιμος συνδυασμός που θα έχετε δοκιμάσει ποτέ -λατρεύω τον συνδυασμό αλμυρού με γλυκό!- είμαι σίγουρη πως θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο!

Και θυμηθείτε, το σώμα μας και το μυαλό μας χρειάζεται μικρά αλλά πολύ ουσιαστικά breaks! Μην τα παραλείπετε από το πρόγραμμά σας!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

Photos | Alexandros Makris

Leave a Reply

go to top