Πήγα για Premium Βιολογικό Καθαρισμό στα Cityzen και νομίζω ότι πρέπει το κάνετε και εσείς άμεσα!

Αρχικά θα σας πω ότι το αυτοκίνητό μου επειδή το χρησιμοποιώ all day long, μεταφέρω πράγματα για φωτογραφίσεις, τα παιδιά μου, τα παιδιά από το γραφείο, κούτες με περιοδικά, ποδήλατα και άλλα πολλά, συχνά το κοιτάω και με πιάνει η καρδιά μου. Παρόλα αυτά, επειδή το ημερίσιο πρόγραμμά είναι τρελό ποτέ μου δεν έχω επενδύσει στον σωστό καθαρισμό του αυτοκινήτου μου, κάτι που μετά τα όσα περάσαμε αυτό το δίμηνο ξαφνικά μπήκε στις πρώτες μου προτεραιότητες.

 

Διάβασα για τη νέα premium υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού στα Cityzen και αμέσως έκλεισα ραντεβού.

Αρκεί να σας πω ότι βάσει μελετών το τιμόνι του αυτοκινήτου, ο λεβιές των ταχυτήτων και το χειρόφρενο έχουν συχνά πιο μεγάλο μικροβιακό φορτίο από το καπάκι της τουαλέτας. (σοκ;)

 

Θέλετε κι άλλα να σας πω για να κλείσετε ραντεβού σήμερα για βιολογικό καθαρισμό;

 

Γιατί να κάνω βιολογικό καθαρισμό;

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου είναι ο βαθύς και ποιοτικός καθαρισμός που απομακρύνει μικρόβια, λεκέδες, δυσοσμίες, σκόνη, ακάρεα, τρίχες των κατοικίδιων. Εξουδετερώνει πηγές μόλυνσης, ανανεώνει την ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου και βελτιώνει την υγεία των ατόμων που υποφέρουν από αλλεργίες. 

 

Γιατί να κάνω όμως βιολογικό καθάρισμο στα Cityzen;

Η διαφορά εδώ, όπως μου εξήγησε από κοντά ο κ. Νίκος Καρακώστας, Εμπορικός Διευθυντής της Cityzen Parking & Services είναι πως στα Cityzen υπάρχει μια συσκευή που μετράει το μικροβιακό φορτίο του αυτοκινήτου όταν το πας και όταν το παραλαμβάνεις μετά τον βιολογικό καθαρισμό και έτσι βλέπεις με αριθμούς το αποτέλεσμα. Στην ουσία, η νέα premium υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού της Cityzen Parking & Services, προσφέρει την δυνατότητα σε κάθε οδηγό να διαπιστώσει με τα μάτια του, άμεσα και αξιόπιστα, τον βαθμό αποτελεσματικότητας της απολύμανσης του αυτοκινήτου του. Θεωρώ δεδομένο πως γνωρίζετε πως πρόκειται για την πιο αξιόπιστη εταιρία Parking και επομένως δεν χρειάζεται να αναφέρω πως ο βιολογικός καθαρισμός εδώ γίνεται με τον πιο σωστό και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Το λουμινόμετρο 

Η Cityzen Parking & Services διαθέτει σε όλους τους οδηγούς, ένα νέο αξιόπιστο, υπερσύγχρονο και πιστοποιημένο όργανο μέτρησης του μικροβιακού φορτίου του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Τα αποτελέσματα της υπηρεσίας του βιολογικού καθαρισμού είναι άμεσα διαθέσιμα στον οδηγό ώστε να ελέγχει διαρκώς τον βαθμό απολύμανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Εγώ πήγα με μικροβιακό φορτίο ανώτερο των 8.000 μονάδων και έφυγα με 1.327! 

 

Τα βήματα:

·       Αρχικά καταγράφεται το μικροβιακό φορτίο στα διάφορα μέρη του αυτοκινήτου όπου συνήθως συσσωρεύονται υψηλές ποσότητες ιών και μικροβίων (τιμόνι, λεβιές ταχυτήτων, κάθισμα, καθισματάκι μωρού).

·       Ακολουθεί πλύσιμο και απολύμανση της καμπίνας του αυτοκινήτου και των αγωγών του κλιματισμού με ειδικά βιοδιασπώμενα υλικά και απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. μια διαδικασία που διαρκεί περίπου 5 ώρες.

·       Κατά τη διάρκεια του κάθε πλυσίματος στα πλυντήρια της Cityzen, ο πλύντης φοράει μάσκα και γάντια μιας χρήσης και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν καθορισθεί από τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση του ιού  CoViD- 19.

·       Μετά την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού γίνεται εκ νέου μέτρηση του μικροβιακού φορτίου. Τα αποτελέσματα -εγγυημένα- θα είναι εντυπωσιακά. Εγώ δεν πίστευα στα μάτια μου! Είναι όμως αλλιώς απλά να σου λένε ότι έχεις ένα καθαρό αυτοκίνητο και αλλιώς να το βλέπεις με αποδείξεις!

 

Το καθισματάκι του μωρού

Όσες έχετε μωρά ή μεγαλύτερα παιδιά γνωρίζετε πόσο λερωμένα και ενδεχομένως βρώμικα είναι τα παιδικά καθισματάκια. Τα παιδιά τρώνε το φαγητό τους, μπισκότα, λίγο παγωτό, πίνουν νερό ή γάλα και ό,τι πέφτει στο κάθισμα με τον καιρό αποσυντίθεται και φυσικά μετατρέπεται σε εστία μικροβίων. Επομένως, αν είστε γονείς η συγκεκριμένη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σας αφορά πάρα πολύ καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να καθαριστούν αποτελεσματικά τα παιδικά καθίσματα.

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου περιλαμβάνει:

 • Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου
 • Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας
 • Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες
 • Καθαρισμός χώρου αποσκευών
 • Καθαρισμός ταμπλό
 • Καθαρισμός ζωνών

Η υπηρεσία του βιολογικού καθαρισμού ολοκληρώνεται με:

 • Πλύσιμο εξωτερικό Special
 • Χρήση κρύου κεριού
 • Περιποίηση εσωτερικών πλαστικών
 • Πλύσιμο τζαμιών με ειδικό υγρό
 • Αρωματισμός κλιματιστικού

Book an appointment!

 • Επιλέξτε την μοναδική premium υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού και εξασφαλίστε σήμερα μια επιτόπου παρακολούθηση της διαδικασίας για τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό αυτοκινήτου. Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν ραντεβού μέσα από την ειδική φόρμα που θα βρείτε στο site https://ks932528.typeform.com/to/pDThiI μέσω email στο customerservice@cityzen.com.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 213 0 600 000.
 • O βιολογικός καθαρισμός διαρκεί περίπου 5 ώρες, οπότε ενδιάμεσα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να κάνετε πράγματα που τόσο καιρό είχατε αμελήσει! Έναν γιατρό, κομμωτήριο, ραντεβού και φυσικά έναν καφέ με φίλους. 
 • Το πιο σημαντικό όμως είναι πως η υπηρεσία του premium βιολογικού καθαρισμού προσφέρεται με έκπτωση 30% μέσα από το Cityzen app και φυσικά δεν υπάρχει χρέωση parking όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός!

 

Στις εποχές που ζούμε, ο βιολογικός καθαρισμός των αυτοκινήτων αποτελεί αναγκαιότητα. Εγώ πλέον έγινα fan και αποφάσισα να το εντάξω στον οικογενειακό μας προγραμματισμό! 

Δείτε το βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε εδώ:

χχχχχχχχχχχχχ

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

 

 

Leave a Reply

go to top