Πώς έκανα τον κήπο μου να μοιάζει με μικρή καλοκαιρινή όαση!

Όσο είχα τα παιδιά πολύ μικρά, ο κήπος μας έμοιαζε απλά με "αποθήκη" παιχνιδιών! Μπασκέτες, ποδήλατα, πατίνια, κουβαδάκια, όλα είχαν τη θέση τους και να σας πω την αλήθεια δεν είχα και τη δύναμη να σκεφτώ εναλλακτικές ιδέες καθώς είχα βολευτεί. Ομολογώ ωστόσο, πως η εικόνα ενός κήπου που μοιάζει με αποθήκη δεν άρεσε σε κανέναν μας! Φέτος λοιπόν, αποφάσισα να μετατρέψω τον κήπο μας σε μια μικρή καλοκαιρινή όαση! 

Υπολόγισα τι budget ήθελα να διαθέσω, καθόλου μεγάλο πρέπει να σας πω, μπήκα στο Pinterest, "έκλεψα" ιδέες και με μία επίσκεψη στα Max Stores στο Χαλάνδρι είχα όλα όσα χρειαζόμουν για να ανανεώσω τον κήπο μας αλλά και την ψυχολογία μας! 

 

Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε μόλις μπείτε στα Max Stores και φτάσετε στον χώρο που υπάρχουν τα είδη διακόσμησης κήπου! Μαξιλάρες, κεριά, διακοσμητικά, ξύλινες κατασκευές, φανάρια και κούπες που δεν θα δεις πουθενά αλλού και ένα σωρό άλλα πράγματα συνθέτουν ένα υπέροχο καλοκαιρινό παζλ που σε κάνει να θες να φέρεις την αλλαγή στο σπίτι σου!

 

Δείτε λοιπόν πώς έφτιαξα τη γωνιά μας στον κήπο και... καλά ψώνια!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Και θυμηθείτε, καμιά φορά το να προσφέρουμε στον εαυτό μας ποιότητα ζωής είναι θέμα μιας μικρής αλλά πολύ ουσιαστικής απόφασης! Μην το αφήσετε για του χρόνου!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

Photos | Danai Issaris

Leave a Reply

go to top