An inspirational Moët & Chandon Campaign

Η σχέση μου με τη Moët & Chandon είναι θα έλεγα καρμική. Από την ημέρα που ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το απόλυτο love brand του πλανήτη, όλα απέκτησαν ένα νέο νόημα. Το μήνυμα της Moët & Chandon για τα #MoetMoments με άγγιξε και με ενέπνευσε, αποδεικνύοντάς μου πως η πεποίθησή μου πως τα μικρά, τα ξεχωριστά, τα καθημερινά μάς κάνουν τελικά ευτυχισμένους ήταν σωστή. Η ζωή μας είναι γεμάτη από moments που περιμένουν να τα δούμε και να τα αναγνωρίσουμε προκειμένου να μας προσφέρουν στιγμές χαράς και ευτυχίας. Δεν πίνουμε Moët & Chandon μόνο στους γάμους και στις σπουδαίες στιγμές, αλλά και στις μικρές, τις απλές, εκείνες που δίνουν χρώμα και ζεστασιά στη ζωή μας.

 

Φέτος για την καμπάνια του Αγίου Βαλεντίνου, μας ζητήθηκε να εστιάσουμε σε έναν άνθρωπο, μια γυναίκα που μας ενέπνευσε και μας επηρέασε βαθιά προκειμένου να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Μια mentor η οποία καθόρισε την επαγγελματική μας πορεία. Μια γυναίκα που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το success, τη δημιουργία, την επιτυχία και την επιβράβευση, αξίες αλληλένδετες με την μάρκα.

Έτσι λοιπόν έφτασα στη δική μου ιστορία...

 

Το δικό μου story περιλαμβάνει την κ. Λίνα Βασιλοπούλου που είναι η mentor μου στη δουλειά αλλά κυρίως στη ζωή.

 

Όταν γύρισα από το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο έστειλα το βιογραφικό μου σε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς που λάτρευα. Το επόμενο πρωί δέχτηκα απάντηση από την ίδια τη διευθύντρια του BEST (τότε ήταν νούμερο 1 σταθμός στην Ελλάδα, τρομερά prestigious και famous) που μου ζητούσε να τη συναντήσω. Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που μπήκα στο γραφείο της. Μια δυναμική γυναίκα, σε πολλά έμοιαζε με την Merly Streep στο The Devil Wears Prada.

Δεν θυμάμαι όλα τα χρόνια που δούλεψα κοντά της να έχω καταφέρει να μην νιώθω έναν κόμπο στο στομάχι όταν περνούσα την πόρτα του γραφείου της. Τη θαύμαζα όσο καμία μα και δεν μπορούσα ποτέ να νιώσω άνετα κοντά της. Ήμουν πάντα μαζεμένη και αγχωμένη όταν ήμουν κοντά της, κυρίως όμως θυμάμαι να την κοιτάω με απεριόριστο θαυμασμό για τον τρόπο που συμπεριφερόταν, τον τρόπο που προέβλεπε τα πράγματα και το πώς έβλεπε πάντα τόσο μπροστά.

Περνώντας ο καιρός έμαθα πως αυτή η γυναίκα - σήμερα είναι κάτι σαν δεύτερη μαμά μου- με στήριξε όσο κανείς άλλος μέσα στον όμιλο (Λυμπέρη) και πίσω από κάθε μου βήμα βρισκόταν πάντα εκείνη να κινεί τα νήματα, να με εξελίσσει και άλλοτε να με προστατεύει και άλλοτε να με ρίχνει στον λάκο με τα λιοντάρια για να δω πώς είναι η αληθινή ζωή. 

Σήμερα η Λίνα Βασιλοπούλου, μια μεγάλη κυρία των media, είναι εκτός από δευτερή μαμά μου, η απόλυτη μέντοράς μου. Με συμβουλεύει σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών μου και δεν κάνω βήμα χωρίς την υποστήριξή της. Με εμπνέει το coolness της και η ματιά της στα πράγματα, με εμπνέει η ορθολογική σκέψη της που πάντα κρύβει μέσα της έναν βαθύ συναισθηματικό κόσμο. Με εμπνέει και μόνο που υπάρχει κοντά μου και χωρίς την υποστήριξή της δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Γιατί είναι σπουδαίο μια έμπειρη γυναίκα να μπορεί να στηρίξει μια νέα ανερχόμενη κοπέλα στα πρώτα της βήματα. Θέλει διορατικότητα, ωριμότητα, μα κυρίως μια ζεστή καρδιά. Είναι σπουδαίο και για τις δύο. Η σχέση μας εξελίχθηκε και εξελίσσεται συνεχώς δένοντας μας με έναν άρρηκτο γυναικείο δεσμό.

 

Ποια είναι η δική σας προσωπική ιστορία; Όποια κι αν είναι, τώρα είναι η ευκαιρία να τη μοιραστείτε. Αυτά τα όμορφα συναισθήματα δεν πρέπει να μένουν μέσα μας. Μέχρι και αύριο, Σάββατο, στο ντυμένο ροζ pop up της Moët & Chandon στο Golden Hall μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας Personalised φιάλη και να απολαύσετε την Rose Imperial αλλά και την limited edition Rose Imperial Signature Stories. Γιατί όλοι μας έχουμε μία Signature Story που μας καθόρισε...

 

Δείτε εδώ το βίντεο της καμπάνιας με 5 διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικών κοριτσιών...

Photo Credits | Ιωάννα Τζετζούμη

 

Leave a Reply

go to top