Να ένα πρωτότυπο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάθε χρόνο μια πονεμένη υπόθεση. Κυρίως γιατί όσο μεγαλώνεις το απαρνείσαι και το απαξιώνεις λες και ανακάλυψες ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και θες να το μοιραστείς με όλους. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ δεν είμαι μεγάλη φαν της γιορτής, είμαι όμως φαν της αγάπης, των ερωτευμένων ζευγαριών και των πρωτότυπων ιδεών. 

Γι' αυτό θα μοιραστώ μαζί σου αυτό που έκανα εγώ φέτος! Έφτιαξα μια φιάλη METAXA Honey Shot με τη φωτογραφία μας και την έχω στο σπίτι έτοιμη να την ανοίξουμε εκείνο το βράδυ!

Να σου θυμίσω ότι το περασμένο καλοκαίρι, 2.500 φιλιά πλημμύρισαν την κυψέλη του METAXA Honey Shot: Fans από όλη την Ευρώπη μοιράστηκαν γλυκά, δημιουργικά ή παιχνιδιάρικα φιλιά με τον αγαπημένο τους, με φόντο τα μέρη όπου ταξίδεψαν στον κόσμο! Οι φωτογραφικές αποδείξεις ανέβηκαν στο Instagram με το hashtag #kissyourhoney!

Τι έγινε μετά; Το minisite του METAXA, kissyourhoney.com, μετατράπηκε σε ένα μωσαϊκό αγάπης, διασκέδασης και θετικής ενέργειας, φτιαγμένο από διαφορετικά, δημιουργικά και χαρούμενα φιλιά.

Σήμερα, 4.300 φιλιά μετά και αναμένοντας την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το METAXA Honey Shot στέλνει πίσω την αγάπη που εισέπραξε και προσφέρει μια exclusive εμπειρία: τη δυνατότητα να αποκτήσετε (όλοι!) τη δική σας, προσωποποιημένη, φιάλη METAXA Honey Shot, δημιουργώντας τις δικές σας ετικέτες! 

Πώς;

• Χρησιμοποίησε την #kissyourhoney φωτογραφία σου από το Instagram ή, γιατί όχι, τράβηξε μία καινούρια! Ανέβασέ τη στο http://valentine.kissyourhoney.com/, μεγάλωσε ή μίκρυνέ την, άλλαξε τα χρώματά της και στείλε μας το τελικό αποτέλεσμα.

• Έπειτα, γράψε ένα μικρό κείμενο που θα ήθελες να εμφανίζεται στην πίσω ετικέτα της δικής σου φιάλης ΜΕΤΑΧΑ Honey Shot - ένα ξεχωριστό, προσωπικό σημείωμα στο αγαπημένο σου πρόσωπο, και απλά πάτα "Αποστολή".

• Σύντομα, οι ολόδικές σου ετικέτες θα βρίσκονται στην πόρτα σου, έτοιμες να προσαρμοστούν στο μπροστινό και πίσω μέρος της δικής σου φιάλης!

 

Βιάσου, γιατί για να λάβεις εγκαίρως τις δικές σου ετικέτες, πρέπει να ανεβάσεις τη φωτό σου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου!

Leave a Reply

go to top