Παραμύθι Με Όνομα | Ένα δώρο - αληθινό ενθύμιο - για τα παιδιά μας!

Η Βιργινία και η Μέλανι, η Μέλανι και η Βιργινία είναι από εκείνα τα κορίτσια που τα αγάπησα χωρίς καν να τα γνωρίσω. Γιατί όταν έφτασε στα χέρια μου το "Παραμύθι Με Όνομα" με τα ονόματα του Οδυσσέα και της Ιριάνας με έπιασαν δάκρυα συγκίνησης. Ένα αληθινό δώρο, ένα σπουδαίο ενθύμιο για τα παιδιά μου, χειροποίητο και τόσο καλαίσθητο που κάθε μαμά θα ήθελε να δωρίσει στο παιδί της. 

Οι φίλες μου ξετρελάθηκαν και έτσι αποφάσισα να συναντήσω τα κορίτσια και να μάθω τα πάντα για Παραμύθια που ναι, έχουν όνομα!

Το όνομα του παιδιού σας!!!

 

Βιργινία και Μέλανι, κορίτσια μου, τι φανταστική ιδέα το Παραμύθι Με Όνομα. Πώς προέκυψε;

Βιργινία : Καθώς εργαζόμουν με τα παιδιά ως παιδοψυχολόγος πάντα προσπαθούσα να σκεφτώ τρόπους με τους οποίους θα έκανα τα παιδιά να χαμογελάσουν, να μάθουν, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να νοιώσουν πόσο ξεχωριστά είναι. Από την άλλη πλευρά πάντα λάτρευα τα παραμύθια! Μου άρεσε πολύ να μου διαβάζουν παραμύθια όταν ήμουν μικρή και όταν μεγάλωσα μου άρεσε να γράφω και δικές μου ιστορίες.  Έτσι, πριν από ένα χρόνο σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα παραμύθι μέσα από το οποίο τα παιδιά θα συνειδητοποιούν την μοναδικότητά τους. Με πολλή φαντασία, αμέτρητες ώρες δουλείας και αγάπη δημιουργήθηκε το προσωποποιημένο παραμύθι ‘’ Παραμύθι με Όνομα’’, το οποίο έχει λάβει απίστευτη αγάπη από μικρούς και μεγάλους και πραγματικά τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Τι σχέση έχετε μεταξύ σας;

Μέλανι:  Είμαστε πολύ καλές φίλες τα τελευταία χρόνια. Παρόλο που μεγαλώσαμε σε διαφορετικές πόλεις έναν κοινός φίλος μας σύστησε πριν κάποια χρόνια και μια φιλία χτίστηκε. Στις κουβέντες μας πάντα η μια προσπαθούσε να κινητοποιήσει την άλλη σε δημιουργικά μονοπάτια. Έχουμε μια εβδομάδα διαφορά στα γενέθλιά μας και οι δυο Ιχθύς στο ζώδιο. Μετά από ατέλειωτες συζητήσεις, το όνειρο ξεκίνησε με το ΄΄Παραμύθι με Όνομα΄΄ σαν αφετηρία. H Βιργινία δούλεψε ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην εικονογράφηση και την συγγραφή και αρχές Σεπτέμβρη ζήτησε τις γραφιστικές μου γνώσεις για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Ήσασταν από πάντα “νεραϊδο-κόριτσα”; Το Παραμύθι Με Όνομα, αισθάνομαι ότι φέρνει λίγη αστερόσκονη στα σπίτια…

Μέλανι: Δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Θεωρούμε ότι λίγο αστερόσκονη πρέπει να υπάρχει σε ότι κάνουμε στην ζωή μας. Τα παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει να ονειρεύονται για να μεγαλώσουν και να φτιάξουν έναν κόσμο ακόμα πιο ιδανικό. Δώσε στα παιδιά τα εφόδια να αισθανθούν ποσό μοναδικά είναι και δες τον κόσμο να αλλάζει!

Τι μαθαίνει ένα παιδάκι διαβάζοντας το δικό του παραμύθι;

Βιργινία: Το πιο σημαντικό στοιχείο που θέλουμε να ενισχύσουμε μέσα από το ΄΄Παραμύθι με Όνομα΄΄ είναι αυτό της αυτοεκτίμησης του παιδιού. Θέλουμε να δώσουμε σε κάθε παιδί να καταλάβει ότι όπως στο ‘’Παραμύθι με Όνομα’’, πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος έτσι και στην πραγματική ζωή μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής του δικού του παραμυθιού. Επιπλέον, το Παραμύθι με Όνομα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει την κατάκτηση της ανάγνωσης και της γραφής για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας! Πόσο πιο διασκεδαστικό να μαθαίνεις να γράφεις και διαβάζεις το όνομά σου μέσα από ένα παραμύθι που η ιστορία του είναι για εσένα!

Ποια είναι η διαδικασία για να το παραγγείλω; Ποια στοιχεία χρειάζεται να σας στείλω;

Μέλανι: Για να παραγγείλει κάποιος το παραμύθι θα πρέπει να επισκεφτεί την σελίδα μας www.paramithimeonoma.gr . Στην φόρμα παραγγελίας, μας γράφει το όνομα του παιδιού, επιλέγει τα χρώματα μαλλιών και ματιών και γράφει μια μικρή αφιέρωση. Σύντομα θα βγει και η νέα μας σελίδα που θα έχει όλα μας τα προϊόντα ακόμα πιο αναλυτικά. Για να παραγγείλει κάποιος τις κάρτες ‘’Πρώτος Φανταστικός Χρόνος’’ θα πρέπει να μας στείλει στο e-mail 1fantastikosxronos@gmail.com το όνομα του μωρού (μπορεί να γίνει και χωρίς όνομα για τα μωράκια που δεν έχουν αποφασίσει οι γονείς ακόμα όνομα!) και τα στοιχεία αποστολής. 

 

Ποιο είναι το πιο όμορφο σχόλιο που έχετε ακούσει από μία μαμά που έλαβε το Παραμύθι ως δώρο για το παιδάκι της;

Βιργινία: Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ένα σχόλιο. Τα σχόλια που λαμβάνουμε καθημερινά για το Παραμύθι με Όνομα μαζί με τις φωτογραφίες των παιδιών που κρατούν το δικό τους παραμύθι είναι πολύ συγκινητικά και ίσως η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την δουλειά που υπάρχει πίσω από την δημιουργία του κάθε παραμυθιού.

Εκτός από το Παραμύθι Με Όνομα, προσωπικά λάτρεψα τις κάρτες “1 φανταστικός χρόνος”. Μιλήστε μου για αυτό το concept;

Μέλανι: Οι κάρτες «1 φανταστικός χρόνος» είναι το δεύτερο προσωποποιημένο δώρο από την εταιρία ‘’Παραμύθι με Όνομα’’. Εδώ συνεργαστήκαμε και οι δυο μας στην εικονογράφηση και στην δημιουργία 15 καρτών που περιγράφουν τις πρώτες εμπειρίες ενός μωρού στον πρώτο χρόνο της ζωής του, Είναι ένα λεύκωμα που πιστεύουμε θα συνοδεύει για πάντα ένα παιδί μέχρι να είναι ενήλικας και το γεγονός ότι η μαμά και ο μπαμπάς μπορούν να σημειώνουν πίσω από τις κάρτες λεπτομέρειες για το τι έγινε εκείνη την ημέρα τις κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές. Είναι επίσης το τέλειο δώρο για baby shower.

Πώς αισθάνεστε κάθε φορά που σχεδιάζετε ένα Παραμύθι;

Βιργινία: Η δημιουργία του κάθε παραμυθιού είναι κάτι πολύ όμορφο. Το αίσθημα ότι αυτό που κάνεις θα χαρίσει χαμόγελα αποτελεί για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο. Ένα ακόμα κομμάτι που πραγματικά με συγκινεί κάθε φορά που φτιάχνω ένα παραμύθι είναι αυτό της αφιέρωσης στο τέλος του βιβλίου! Έχω διαβάσει τόσες συγκινητικές αφιερώσεις που με κάνουν να συνειδητοποιώ ότι η αγάπη και η μαγεία υπάρχει παντού. Δίπλα μας, στην οικογένεια μας, στους φίλους μας.

 

Τι σας κάνει ευτυχισμένες και ποια ευχή θα είχε στο τέλος του το δικό σας παραμύθι;

Μέλανι: Το δικό μας παραμύθι περιέχει μια ζωή γεμάτη δημιουργία και όνειρα. Μας κάνει ευτυχισμένες να βλέπουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει και δημιουργήσει με τόσα όνειρα και αγάπη να δίνει τόση χαρά στα παιδιά. Όνειρο μας είναι να κάνουμε το κάθε παιδί να αισθανθεί ότι μπορεί να έχει μια ζωή σαν παραμύθι αρκεί να δει με ΄΄φωτεινά΄΄ μάτια τα πάντα γύρω του.

Τι άλλο ετοιμάζετε για τα Χριστούγεννα;

Βιργινία: Σύντομα θα ανακοινωθεί το καινούριο προσωποποιημένο βιβλίο της εταιρίας, το οποίο ονομάζεται ‘’Έχεις Γράμμα’’ και για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη! Στο καινούργιο αυτό προσωποποιημένο μας βιβλίο όλα τα λόγια αγάπης, που θα έλεγες στο αγαπημένο σου παιδί, μπλέκονται με την εικονογράφηση των ευχών σου για την ζωή του και έτσι φτιάχνεται ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο παραμύθι που μεταφέρει στο παιδί την αγάπη σου, τις αξίες σου και τα μηνύματα σου για την ζωή. Στο καινούριο μας προσωποποιημένο βιβλίο θα δείτε πολλές εκπλήξεις μέσα και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε από το εξώφυλλό του, το οποίο επιμελήθηκε η Μέλανι.

 

Βρείτε το δικό σας Παραμύθι με όνομα στο Instagram, το Facebook και φυσικά στο site Paramithimeonoma

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ 

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Τιμοκατάλογος προϊόντων:

Το βιβλίο Παραμύθι με Όνομα με σκληρό εξώφυλλο κοστίζει 28.50 ευρώ ενώ με μαλακό εξώφυλλο 25 ευρώ.

Οι κάρτες 1 Φανταστικός Χρόνος κοστίζουν 25 ευρώ και το ευχολόγιο Ευχές για μια Ζωή σαν παραμύθι κοστίζουν 40 ευρώ!

Τέλος, το βιβλίο Έχεις Γράμμα κοστίζει 32, 50 ευρώ.

 

Εντάξει υπέροχο! Πού τα ανακαλύπτεις?!?!

Θ το παραγγείλω κι εγώ!

Leave a Reply

go to top