Πυροτεχνήματα, θάλασσες, κύματα...

Για κάποιους είναι το κορίτσι που θα έπρεπε από την αρχή της καριέρας της να έχει φύγει στο εξωτερικό. Για κάποιους άλλους είναι από τις ελάχιστες σταρ που έχουμε στη χώρα. Για άλλους είναι ό,τι πιο sexy έχουμε δει ποτέ onstage τα τελευταία χρόνια. Για εμένα, η Έλενα Παπαρίζου, είναι το κορίτσι που έχει τον τρόπο να είναι πάντα η "Miss Perfect".

Οι φίλες μου, Ζωή και Αλίκη (a.k.a. αδερφές Δρακούλη) μου έδωσαν τη δυνατότητα, να κάνω μια από τις ωραιότερες συνεντεύξεις της ζωής μου και να δω backstage την προετοιμασία της Έλενας, λίγο πριν βγει στη "σκηνή" του κατάμεστου McArthurGlen. Περνώντας ο καιρός και κάνοντας συνεντεύξεις με πολλούς καλλιτέχνες, συνειδητοποιείς πως υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, απαντήσεις και απαντήσεις, αύρες και αύρες! Η Έλενα σε όλα διαφέρει. Το 'χει. Λάμπει και το ξέρει.

Interviewing Helena! Interviewing Helena!

Interviewing Helena!Κορμί θανατηφόρο, χαμόγελο για Όσκαρ και διάθεση καλοκαιριού, είναι μερικά από τα στοιχεία που την κατατάσσουν στους μεγάλους σταρς της γενιάς της.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, ηρέμησε, αυτοσυγκεντρώθηκε, πήρε δύναμη από τους δικούς της ανθρώπους που ήταν δίπλα της και σαν μικρό κοριτσάκι που είχε την ανυπομονησία να ανέβει στη σκηνή του σχολείου να πει το ποιήμά του, γεμάτη ανατριχιαστικό αυθορμητισμό και συγκινητικό επαγγελματισμό, ανέβηκε τα σκαλιά που την οδηγούσαν στο..χειροκρότημα.

Helena Paparizou #excl.photos #backstage Helena Paparizou #excl.photos #backstage

Helena Paparizou #excl.photos #backstagepaparizouonstage Miss Perfect ;)

Miss Perfect ;)Απίθανες φωτογραφίες by Xristina Warren, ένα αυθεντικό Act & React girl που εκείνη τη μέρα τα έδωσε όλα! Γιατί για να ανήκεις σε αυτή την ομάδα, πρέπει να είσαι και ταλαντούχος και multitasker. Και η Χριστίνα τα έχει όλα! Thank u photographer;)

 

 

 

 

Leave a Reply

go to top