Τέσσερις τρόποι για να περάσεις ένα υπέροχο/ ανάλαφρο Πάσχα!

easter4Το Πάσχα είναι πάντα η έναρξη του καλοκαιριού! Σε αυτή τη χώρα όπου το καλοκαίρι διαρκεί 7 μήνες, το Πάσχα είναι η επίσημη έναρξη αυτής της υπέροχης περιόδου που μας αλλάζει τη διάθεση, μας φωτίζει, μας ανανεώνει, μας χαλαρώνει. Φέτος το Πάσχα, κάνε μικρά βήματα, μικρές κινήσεις για να περάσεις ανάλαφρα, να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες, γιατί όταν το Πάσχα πέφτει νωρίς, κρύβει μια μικρή παγίδα. Απέχει πολύ από τις διακοπές του Αυγούστου και εκεί κοντά στον Ιούνιο είσαι έτοιμος να παραδώσεις πνεύμα από αγανάκτηση που αργεί τόσο η θάλασσα και η παραλία!

easter2

Φέτος λοιπόν το Πάσχα:

1) πάρε μαζί σου λίγα πράγματα και καλά! Ναι ξέρω, έχεις καιρό να φύγεις εκτός Αθηνών, θες να κάνεις βαλίτσα για 20 μέρες, όμως οι διακοπές αυτές διαρκούν 3 ή 4 μέρες και έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβαλάς και να φορτώνεσαι χωρίς αύριο.

2) πήγαινε με την παρέα που γουστάρεις. Συγγενείς που δεν θες να δεις, η παρέα που σε προσκάλεσε στο εξοχικό αλλά τους μισούς δεν θες να τους βλέπεις μπροστά σου, οι κολλητοί σου με το μωρό που κλαίει όλη μέρα, δεν είναι η καλύτερη πασχαλινή παρέα. Διάλεξε εκείνους που θα σε χαλάρωσουν και θα κάνουν το Πάσχα σου easy going.

3) άσε για λίγο το facebook. Εντάξει όχι πολύ, αλλά ειλικρινά την ώρα που απολαμβάνεις μια ωραία βόλτα ή έναν (ζεστό/ κρύο δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει) καφέ, τι σε νοιάζει αν ο πρώην συνάδελφός σου κάνει βόλτα στο Ναύπλιο…;

4) πάρε μαζί σου το σκυλάκι σου. Σε όσες διακοπές πήρα μαζί τη Νουτέλα μου, μπορεί να το σκέφτηκα διπλά πριν πάρω την απόφαση, όμως τελικά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το βλέμμα τους, η ενέργειά τους, το κέφι τους, σε χαλαρώνει και σε κάνει να ξεχνιέσαι.

εαστερ3

 





easter1

Leave a Reply

go to top