Βρίσκομαι σε σοκ! Δοκίμασα τα χειροποίητα παγωτά Παπασπύρου.

Σήμερα έφαγα ένα από τα ωραιότερα παγωτά της ζωής μου.

Για να συνειδητοποιήσω για ακόμα μια φορά πως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η σωστή γεύση, ούτε η επιτυχία, ούτε η πορεία των brands στο χρόνο...

Τα παγωτά Παπασπύρου, έχουν περισσότερα από 75 χρόνια γευστικής παράδοσης.  Επτά ολόκληρες δεκαετίες οι άνθρωποι, παράγουν δροσιστικά, πεντανόστιμα παγωτά με φρέσκο γάλα και αβγά, ακολουθώντας παραδοσιακές, δοκιμασμένες συνταγές. Παρασκευάζουν περισσότερες από 14 απολαυστικές γεύσεις επιλέγοντας τα πιο αγνά υλικά.

Αυτά τα υλικά θα τα αισθανθείς με την πρώτη μπουκιά. Και αμέσως θα πεις "εδώ είμαι". Και θα το απολαύσεις και θα καταλάβεις ότι παγωτό από παγωτό διαφέρει. Πολύ.

Προτείνω να δοκιμάσετε το μαγικά δροσερό σορμπέ mango & σορμπέ φράουλα, το καϊμάκι ή το παγωτό φιστίκι με φρέσκο φιστίκι Αιγίνης και βέβαια το διάσημο παγωτό κασάτο. Πρόκειται για την κλασική συνταγή του 1940, παρφέ κρέμας & παρφέ σοκολάτας, με κεράσι και κροκάν αμυγδάλου. 


΄Εκανα διάλειμμα από το γραφείο και έβαλα δύο γεύσεις. Σοκολάτα και παρφέ κρέμα. Πήρα δύο κουταλάκια, το κινητό μου, τα γυαλιά μου και έκατσα στο γρασίδι. Ένα 10λεπτο απόλαυσης.


Θες να μάθεις περισσότερα για τα μοναδικά παγωτά Παπασπύρου; 

Κάνε κλικ εδώ www.papaspirou.gr   ή ακολούθησε τα μονοπάτια των χειροποίητων συνταγών στα social media τους!

fbook: papaspirou.gr

Instagram: papaspirou


Άντε και καλό μας καλοκαίρι!

Leave a Reply

go to top