Έφτιαξα τον πιο τέλειο "Retro Space" τοίχο στο playroom "Χωρίς Ζημιά"

Η εμμονή μου με τη διακόσμηση είναι πλέον σχεδόν "ενοχλητική" γιατί αν με αφήσεις ελεύθερη μπορώ ανά μήνα να αλλάζω όλη τη διακόσμηση του σπιτιού μου αλλά και του γραφείου! Καταλαβαίνετε ότι τόσο ο άντρας μου όσο και τα κορίτσια στο γραφείο καθόλου δεν ενθουσιάζονται όταν τους παρουσιάζω καινούργια καδράκια, φωτάκια, σημαιάκια και φυσικά ζητάω τη βοήθειά τους για να ανέβουμε σε σκάλες να ξεκρεμάσουμε και να κρεμάσουμε!

Το πιο δύσκολο debate είναι φυσικά με τον άντρα μου που πλέον ΔΕΝ δέχεται να κάνω άλλες τρύπες και ζημιές στους τοίχους καθώς πριν από λίγο καιρό βάψαμε όλο το σπίτι και έθεσε έναν απαράβατο όρο, να ξεχάσω μια για πάντα το σφυρί και τα καρφιά.

 

Έλα όμως που εγώ είμαι λιοντάρι στο ζώδιο και αν θέλω να κάνω κάτι πάντα θα βρω τον τρόπο!

 

Ανακάλυψα την απίστευτη ποικιλία των προϊόντων Command™ (τα γνώριζα αλλά δεν ήξερα ότι έχουν ΤΟΣΑ πολλά!) και έτσι πλέον μπορώ να κάνω στους τοίχους του σπιτιού και του γραφείου ό,τι θέλω! ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ! Τέλειο;

Σε αυτό το blog post θα σας δείξω πώς μεταμόρφωσα τον γκρι τοίχο του playroom του Οδυσσέα και της Ιριάνας σε Retro Space Theme προκειμένου να λάβω μέρος στον διαγωνισμό Command™ Insta Battle !

 

H χρήση των προϊόντων Command™ είναι απλά πανεύκολη! Ανοίγεις τη συσκευασία, κολλάς, πιέζεις, έτοιμο! 

Εγώ για τον τοίχο στο playroom των παιδιών μου χρησιμοποίησα: 

Ταινίες και Γατζάκια για Κάδρα Command™, Ταινίες και Γατζάκια για Αφίσες Command™, Γατζάκια μεταλλικά, Γατζάκια διαφανή και πολλές πολλές ταινίες!

 

Οπότε εσείς τώρα έχετε να κάνετε τα εξής πράγματα!

1. Βρείτε το link του διαγωνισμού στο προφίλ μου, πατήστε εδώ δηλαδή, και ψηφίστε με (εμένα ή τη φίλη Τζένη Μελιτά που επίσης έκανε θεΐκά πράγματα)

2. Με την ψήφο σας μπορεί να κερδίσετε κι εσείς Προϊόντα Command™

3. Μπείτε στο pinterest, βρείτε ιδέες, εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα προϊόντα Command™ και φτιάξτε το δικό σας Decor για να ανανεώσετε το σπίτι και φυσικά τη διάθεσή σας!

4. Ανεβάστε τη δική σας δημιουργία με hashtag #instaCommand#Commandκαι οι καλύτερες δημιουργίες θα κερδίσουν ΠροϊόνταCommand™. 

Μην ξεχνιέστε! Ο διαγωνισμός Command™  Instabattle, τρέχει και θέλω να με ψηφίσετε γιατί εντάξει, σας αρέσει ο τοίχος που έφτιαξα (πολύ αντικειμενική είμαι) και φυσικά επειδή μπορεί να κερδίσετε κι εσείς Προϊόντα Command™και να φτιάξετε το δικό σας décor. 

Καν’το.  Χωρίς Ζημιά και κυρίως χωρίς καρφιά! Ναι το ξέρω ότι είστε ενθουσιασμένοι!!!

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

Έλα πείτε δεν έγινε τέλειο;

Να δείτε και το τελικό αποτέλεσμα με τα τραπεζάκια τους!

Λοιπόν θα με ψηφίσετε;;;;

 

#CommandBrand #Command #3Msponsor #instabattleCommand #giveaway #instacontest

 

Photos | Danai Issaris

Έφυγα να τα αγοράσω όλα!

Super apotelesma! Se spifizwww

Leave a Reply

go to top