Το μυστικό του τέλειου καφέ στο γραφείο!

Το θέμα καφές είναι μείζον τώρα το καλοκαίρι. Και τον χειμώνα, αλλά τώρα που οι ζέστες έχουν φτάσει για τα καλά, προσωπικά χρειάζομαι έναν καλό καφέ το πρωί και έναν καλό καφέ το απόγευμα!

 

Σας γράφω αυτό το post για να μοιραστώ μαζί σας την τελευταία μου ανακάλυψη! Προχτές, επισκέφθηκα τον "Γρηγόρη" για το καθιερωμένο κουλούρι με μαρμελάδα ρόδι και τυρί κρέμα και το μάτι μου έπεσε πάνω στις κάψουλες Espresso Γρηγόρης.

Ρώτησα, έμαθα και πήρα να τις δοκιμάσω... όλες!

 

Οι επιλογές που έχετε είναι οι εξής:

Espresso Classic - έντονη, δυνατή γεύση και πλούσιο σώμα (όχι δεν καταλαβαίνετε, απλά τέλεια επιλογή)

Espresso Arabica - γλυκόπιοτο με απαλή γεύση (πολύ καλό και ό,τι πρέπει για απόγευμα)

Espresso Decaf - χωρίς καφεΐνη (για τον τρίτο καφέ της ημέρας που είναι συχνά τόσο απαραίτητος!).

 

Οι κάψουλες Espresso Γρηγόρης είναι ειδικά μελετημένες ώστε να προσφέρουν μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή γεύση και το πιο σημαντικό είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso ρνώ κάθε μία κάψουλα έχει το δικό της ξεχωριστό γευστικό προφίλ για να προσφέρει μία εμπειρία αισθήσεων στο φλυτζάνι μας.

Θα τις βρείτε σε συσκευασία των 10 τεμαχίων και πολύ σημαντικό, με την αγορά 10 πακέτων, οποιασδήποτε γεύσης, αποκλειστικά μέσω του gregorys.gr ή του gregorys app, κερδίζετε 10% έκπτωση στην παραγγελία σας. Γιατί αν είστε πολλοί στο σπίτι ή στο γραφείο σίγουρα θα χρειαστείτε πολλές κάψουλες espresso! 

 

 

Λοιπόν, τι λέτε, θα έρθετε στο γραφείο να κεράσω καφέ;;

Γιατί… είναι ωραίο να μπορείς να φτιάξεις τον καφέ σου, όπως αγαπάς, κάθε στιγμή.

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

 

Photos | Alexandros Makris

 

PS: Οι κάψουλες Espresso Γρηγόρης είναι συμβατές με τις ακόλουθες μηχανές Nespresso: UInissiaCitizEssenzaExpertProdigioPixieLatissimaGran Maestria.

Leave a Reply

go to top