Πρωινό στο κρεβάτι | Κάτι μικρό που κάνουμε για εμάς!

Το πρωινό στο κρεβάτι ήταν για εμάς κάτι σαν όνειρο απατηλό! Για πολλά χρόνια, όσο τα Μπιθάκια ήταν μωρά δεν θυμάμαι καν αν έτρωγα πρωινό ή αν απλά είχα έναν καφέ στο χέρι από το πρωί ως το μεσημέρι για να αντέξω την αϋπνία! Περνώντας όμως ο καιρός κάναμε με τον Τάσο την έκπληξη! Καταφέραμε, κάποιες Κυριακές του χρόνου να τρώμε πρωινό στο κρεβάτι, όταν τα μικρά κοιμούνται στη γιαγιά και τον παππού!

Το Σάββατο το πρωί, επισκέπτομαι το Lidl της γειτονιάς μου και παίρνω φρέσκα φρούτα αλλά και φρεσκοψημένα είδη φούρνου (λατρεύω τα donuts και τα ψωμάκια με παπαρουνόσπορο) καθώς και μέλι από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικά τυριά "Τρεις Βοσκοί" που έχουν γίνει τα αγαπημένα μου. Το μανάβικο στα Lidl είναι πραγματικά εξαιρετικό και εκτός από ολόφρεσκα ελληνικά φρούτα, βρίσκεις κάθε φορά και πιο εξωτικές επιλογές αλλά και super fruits που πλέον έχουν μπει για τα καλά στη διατροφή μας. Στην τελευταία μου επίσκεψη πήρα και ένα set κούπες για τον καφέ μας καθώς και δύο τέλεια πολύ stylish δισκάκια για το σερβίρισμα!

Τελικά τι χρειάζεσαι για το τέλειο Κυριακάτικο πρωινό στο κρεβάτι; Λίγη οργάνωση το Σάββατο και καλή διάθεση μόλις ξυπνήσεις το πρωί!

 

Και έτσι κάπως μαγικά η Κυριακή αποκτά νέο χρώμα!

Με όλη μας την αγάπη,

Μυρτώ & Τάσος

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top