Κινητό που κολυμπάει στο νερό; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν οι The Fixers. Εκεί που όλα φτιάχνονται.

Θέλω λίγο να θυμηθείτε το feeling εκείνης της στιγμής που έπεσε άπειρο νερό πάνω στο κινητό σας.

Ή το συναίσθημα από τον ήχο που έκανε το iphone σας όταν έπεσε στο πάτωμα και ράγισε. Μαζί με την καρδιά σας.

Η στιγμή που το χαμόγελό σας, πάγωσε; Ε αυτή η στιγμή έχει συμβεί σε όλους!

Ναι ξέρω, η υγεία μας πάνω από όλα, αλλά όταν σπάει ή χαλάει το κινητό σου, το λες και ότι πας να τρελαθείς.

 

Το Story μου:

Πριν από 1 μήνα περίπου, βγήκα βόλτα με τον Οδυσσέα. Λίγο πριν φύγω από το σπίτι, μου λέει η μαμά μου "πήρες νερό για το παιδί";. Η γιαγιά ξέρετε, όλα τα σκέφτεται. Νιώθοντας άχρηστη μάνα που ούτε νερό για το παιδί μου δεν είχα πάρει, έριξα στην τσάντα μου ένα μπιμπερό. Ήμουν σίγουρη πως το είχα κλείσει καλά.

 

Στη διαδρομή και ενώ η τσάντα μου βρισκόταν δίπλα στον Οδυσσέα στο πίσω κάθισμα, τον ακούω να λέει "μαμά, ραρό". Δηλαδή, μαμά νερό. Λέω "μπράβο ρε γιαγιά, πώς το προέβλεψες αυτό;" και εκεί που αποθεώνω μέσα μου τη μαμά μου, συνειδητοποιώ πως ο Οδυσσέας λέει "ραρό" και δείχνει την τσάντα μου που κολυμπάει ολόκληρη στο νερό από το μπιμπερό του... 

 

Παίρνω ανάσα, βγάζω αλάρμ, βάζω το αυτοκίνητο στην άκρη. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο πέρα από το κινητό μου. Ευχόμουν να το είχα στην τσέπη μου, όμως το iphone μου κολυμπούσε για τα καλά στην τσάντα μου απολαμβάνοντας ένα πρώτης τάξης μπάνιο. 

Δεν θέλω να σας περιγράψω τι πέρασα εκείνες τις στιγμές γιατί το έχετε περάσει όλοι. Πανικός, σκέψεις, τι έχασα, τι είχα μέσα, ποιες φωτογραφίες των παιδιών μου, η ατζέντα μου, η ζωή μου όλη. Μέσα σε ένα κινητό. Ας μην γελιόμαστε, είναι πραγματικότητα.

 

Επέστρεψα σπίτι σαν τη βρεγμένη γάτα, έβαλα το iphone στο ρύζι και περίμενα να στεγνώσει.

Πού τέτοια τύχη. Η οθόνη έδειχνε το απόλυτο μηδέν και εγώ προσωπικά βίωνα ένα αρκετά σοβαρό σοκ καθώς δεν ήταν μόνο τα δεδομένα της δουλειάς, αλλά κυρίως όλες οι φωτογραφίες του Οδυσσέα και της μπέμπας, που φυσικά λόγω φόρτου εργασίας δεν είχα περάσει στον υπολογιστή. Έβαλα το κινητό σε ένα ντουλάπι, το θρήνησα και πήρα το παλιό μου κινητό. Χωρίς επαφές, χωρίς φωτογραφίες. 

 

Ένα μήνα μετά, είχα μια αναλαμπή. Θυμήθηκα ότι πέρσι -όταν ο Οδυσσέας μού είχε σπάσει την οθόνη του ίδιου κινητού (χωρίς σχόλια παρακαλώ για το παιδί μου)- είχα πάει στους The Fixers. Tα παιδιά μού είχαν αποκαταστήσει το πρόβλημα σε λίγα λεπτά και μάλιστα με πολύ χαμηλή χρέωση ενώ η εμπειρία μου στο κατάστημα της Ερυθραίας ήταν από εκείνες που ήθελα να μοιραστώ με τις φίλες μου.

Έτσι, πήρα το βρεγμένο / βραχυκυκλωμένο κινητό και έφυγα. Θα σας δείξω μόνο κάτι. Στις 12 παρέδωσα το κατεστραμμένο κινητό μου και σε λιγότερο από 2 ώρες είχα στο κινητό μου το παρακάτω μήνυμα:

 

 

ΕΥΤΥΧΙΑ! Το moto τους ότι "εδώ όλα φτιάχνονται" είναι πραγματικότητα. Το κινητό μου είχε διαλυθεί. Η μητρική πλακέτα (νομίζω έτσι λέγεται) είχε καταστραφεί, η οθόνη το ίδιο και θα έλεγα ότι ήταν "για πέταμα". Σε 2 ώρες το κινητό είχε αναστηθεί. Φτάνω στο ταμείο, θέλω να φιλήσω τα χέρια του Ηρακλή που χαμογελάει αλλά κρατάω επίπεδο. Του λέω απλά ότι τον ευχαριστώ. Και το εννοώ. Από την καρδιά μου. 

 

Να σας πω λοιπόν 5 πράγματα για τους The Fixers:

1. Αρχικά - πολύ σημαντικό- ο έλεγχος του κινητού σας είναι δωρεάν. Κάνει δηλαδή κάτι περίεργο το κινητό σας, τα παιδιά το κοιτάνε χωρίς χρέωση και σας συμβουλεύουν.

2. Το προσωπικό είναι εξαιρετικά καταρτισμένο. Εξαιρετικά όμως. Πραγματικά φτιάχνουν τα πάντα. 

3. Το lab είναι ανοιχτό. Σε έναν open space χώρο μπορείς να παρακολουθήσεις το κινητό σου που επισκευάζεται για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Αυτό είναι κάτι που πραγματικά το βρίσκω υπέροχο.

4. Το μαγαζί της Ερυθραίας, όπως και του Κολωνακίου και του Χολαργού, έχουν μια πολύ όμορφη αρχιτεκτονική. Ακόμα και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση! Δεν φτιάχνονται εκεί μόνο τα κινητά, αλλά και οι διαθέσεις. Σημαντικό.

5. Στους The Fixers θα βρείτε iphone, ipad & Samsung Galaxy μέχρι και 150 ευρώ φθηνότερα (μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε).

Και να σας πω κάτι, θα βάλω και ένα 6ο στοιχείο.

Οι τεχνικοί και το προσωπικό είναι τόσο ευγενικοί που πραγματικά ξεχωρίζουν. Αυτό το προσέχω πάντα στα μαγαζιά και στους The Fixers με κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Ε, όταν μου έφτιαξαν και το κινητό, τους αγάπησα ακόμα παραπάνω:)

 

Για οτιδήποτε λοιπόν πάθει το κινητό σας, τώρα ξέρετε. Στους The Fixers όλα φτιάχνονται! 

 

Και αύριο, στο instagram account μου θα κάνω διαγωνισμό με 2 υπέροχες θήκες που βρήκα στα ράφια του μαγαζιού! 

Μ. 

 

Site: www.thefixers.gr

Instagram @thefixers.gr

FB TheFixers (Νέα Ερυθραία)

αλήθεια;;; Έφυγα! Έχω κινητό πιο βρεγμένο πεθαίνεις..

Leave a Reply

go to top