Επιχείρηση Τακτοποίηση Σπιτιού | Lidl αγορές που θα αλλάξουν τη ζωή σας!

H συνερασία μου με τα Lidl έχει ανοίξει μπροστά μου έναν εντελώς καινούργιο κόσμο! Πάντα το Lidl το είχα συνδεδεμένο με τεράστια ποικιλία τυριών, αλλαντικών, χαρτικά, απορρυπαντικά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όμως σε κάθε μου post γνωρίζω μια νέα πλευρά του Lidl που με συναρπάζει!

 

Σε αυτό το blogpost λοιπόν... κάνω ανανέωση των δωματίων μας με είδη τακτοποίησης που θα σας ξετρελάνουν!

Επισκέφθηκα το πιο κοντινό μου Lidl και... φόρτωσα το αυτοκίνητό μου!

Κουτιά αποθήκευσης, ειδικά ραφάκια για τις ντουλάπες, φωτιστικά για τις ντουλάπες μας που ανάβουν με ένα κλικ, κρεμάστρες, έξυπνες θήκες τακτοποίησης για τα παπούτσια, minimal κουτιά τακτοποίησης για τα καλλυντικά μου και φυσικά απίστευτα κουτιά αποθήκευσης για τα παιδικά δωμάτια κάποια από τα οποία λειτουργούν ως σκαμπό! Πήρα βιβλιοστάτες, πήρα ένα φανταστικό χαλάκι για το δωμάτιο του Οδυσσέα και φυσικά ροζ διακοσμητικά για την Ιριάνα! 

Μα δείτε πόσα πράγματα βρήκα!

Αγάπησα αυτή τη θήκη για τα παπούτσια μας! Πραγματικά δεν αντέχω άλλο να τα βλέπω στο πάτωμα... 

Απίστευτες θήκες για να οργανώσετε όλα αυτά τα μικρά -όμορφα- πράγματα της ζωής σας που συνήθως κυκλοφορούν στα δωμάτιά μας χωρίς να έχουν σταθερή θέση! Μόλις την απέκτησαν!

Η πιο αγαπημένη μου αγορά ήταν τα ράφια που μπαίνουν στις ντουλάπες! Επιτέλους θα βάλω τις τσάντες μου στη θέση τους και θα τις βλέπω για να μπορώ να τις θυμάμαι αρχικά και επίσης να μπορώ να επιλέξω σωστά ανάλογα με το look! 

Tα πήρα για εμένα, κατοχυρώθηκαν από τον Τάσο! Αυτό ήταν! Ξύλα με άρωμα κέδρου για την ντουλάπα μας! Φανταστικό! 

Κανόνας τακτοποίησης #45: Όσες κρεμάστρες κι αν έχεις ποτέ δεν θα είναι αρκετές! Επέλεξα τις μαύρες βελούδινες κρεμάστρες και σχεδόν άλλαξε όλη η όψη της ντουλάπας μου!

Και επειδή εμάς τα παιδιά μας κοιμούνται συχνά στο δωμάτιό μας, τα βράδια για να βγούμε με τον Τάσο ντυνόμαστε στα σκοτάδια. Όχι πια!

Φανταστικό -βγαλμένο από το Pinterest- σετ για τα καλλυντικά μας! Κορίτσια, οπωσδήποτε!

Να δείτε και τα παιδικά!

Κουτιά αποθήκευσης που λειτουργούν ως σκαμπό και μικρό "παγκάκι" με θέμα το διάστημα! Στο διαστημικό δωμάτιο του Οδυσσέα, βλέπετε πόσο ταίριαξαν! Και το χαλάκι δεν είναι απίστευτο; Οριακά δεν το κράτησα στο δικό μου δωμάτιο!

Τον απόλυτο βέβαια ενθουσιασμό προκάλεσαν οι βιβλιοστάτες δεινόσαυροι! Ο Οδυσσέας δεν πίστευε στα μάτια του!

Και εδώ υπήρξε εσωτερικό debate για αυτά τα κουτιά! Να τα πάω στα παιδιά μου ή να τα κρατήσω για εμάς; Τελικά τα άφησα στα Μπιθάκια!

Και για το τέλος, πήρα και deco items, όπως αυτό το ροζ unicorn φωτογραφικό κάδρο που θα το κρεμάσω στο δωμάτιο της Ιριάνας,

και το πιο φανταστικό έπιπλο Unicorn που μας έχει ξετρελάνει οικογενειακώς! Εμένα γιατί επιτέλους η Ιριάνα θα τακτοποιήσει τις άπειρες κορδέλες, κάλτσες, καλσόν, μαγιό και... αξεσουάρ που έχει και εκείνη γιατί δεν πιστεύει στα μάτια της ότι έχει ένα ροζ έπιπλο "με γιούνικο" (Unicorn!) που έχει δώσει χρώμα στο δωμάτιό της! 

Παιδιά στα Lidl θα βρείτε απίστευτη ποικιλία πραγμάτων για να ανανεώσετε τον χώρο σας! Δεν θα το πιστεύετε! Ποικιλία και εξαιρετικές τιμές!

Αναμένω να πάτε και να μου πείτε σχόλια!

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Photos |  Danai Issaris

 

Leave a Reply

go to top