Εξοντώσαμε τα έντομα και μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας!

Είμαστε πολύ μάχιμοι, τι λέτε; 

Φέτος το καλοκαίρι με τη βοήθεια του Baygon και του Autan καταφέραμε να εξοντώσουμε όλα τα έντομα και να μπορέσουμε να απολαύσουμε το σπίτι και τον κήπο μας όπως πρέπει!!! 

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μα-γι-κό! Όμως πέρα από τις θάλασσες, τις παραλίες, την ανεμελιά, τον υπέροχο ήλιο και τις βουτιές φέρνει μαζί του ένα σωρό έντομα και θα τολμήσω να πω αντιπαθητικά ζωύφια που μας δυσκολεύουν τη ζωή!

 

Στο σπίτι μας εμείς πλέον είμαστε εξοπλισμένοι!

Φέτος, πήρα όλα τα απαραίτητα και πλέον τόσο το σπίτι μας όσο και ο κήπος μας είναι απολύτως διαθέσιμοι για παιχνίδι! 

Προσωπικά έχω θέμα με τα κουνούπια και επειδή τα παιδιά μου θέλουν όλη μέρα να ποτίζουν και να παίζουν με τα νερά, τα κουνούπια έχουν γίνει οι "καλύτεροί μας φίλοι"! Φέτος όμως κατάφερα να απαλλαγώ μια για πάντα από αυτά! Επιλέξτε το Αντικουνουπικό Baygon Liquid Σετ, το Baygon Liquid 2πλό Ανταλλακτικό για να κοιμάστε ήσυχοι για 120 νύχτες ενώ είμαι σίγουροι ότι θα λατρέψετε το Baygon Liquid Lavender 2πλό Ανταλλακτικό με Νέο Άρωμα Λεβάντα! Αυτό εγώ το αγάπησα! 

Αν πάλι έχετε επισκέψεις από κατσαρίδες, τότε το Baygon Crawling Αεροζόλ για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια και το Baygon Baits Κατσαριδοκτόνο Δόλωμα θα σας λύσουν τα χέρια! 

   

  Τέλος, για το παιχνίδι εκτός σπιτιού, αν παίζετε κι εσείς στον κήπο ή το μπαλκόνι σε all day διάθεση, τότε η σειρά Autan Family Care, τόσο η Lotion όσο και το Spray θα κρατήσουν τα κουνούπια σε απόσταση ασφαλείας! 

  Και κάπως έτσι, τόσο απλά και εύκολα τόσο το σπίτι μας όσο και οι εξωτερικοί χώροι είναι απαλλαγμένοι από τις ενοχλητικές επισκέψεις των εντόμων και επομένως το καλοκαίρι είναι μπροστά μας για να το απολαύσουμε ακριβώς όπως πρέπει! Με ηρεμία, γαλήνη και κέφι! Τα πάντα τελικά είναι θέμα δραστικής απόφασης!!! 

  Με όλη μου την αγάπη,

  Μυρτώ

   

   

  Καλά σούπερ πράγματα! Θα το πάρω αυτό με τη λεβάντα! thank u myrto!

  χαχαχα έχεις έναν μοναδικό τρόπο να γράφεις! 

  Έχω σοβαρό θέμα με κατσαρίδες, θα πάρω την παγίδα! Δεν το ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο γκάτζετ!

  Είστε πράγματι μάχιμοι μαμά και γιος! Μπράβο σας!!!! 

  Leave a Reply

  go to top