Αυτή την πεντανόστιμη τορτίγια από τον Γρηγόρη με λιγότερες από 350 θερμίδες πρέπει να τη δοκιμάσετε!

Από τα post μου και τα stories μου νομίζω είναι ξεκάθαρο πως είμαι ο άνθρωπος που αγαπά το σχολείο, τον Σεπτέμβριο, το πανεπιστήμιο, τα deadlines, τις εργασίες και τις σπουδαίες αποφάσεις στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ναι, τελείωσα το σχολείο με 19.3 και για εμένα ο Σεπτέμβριος ήταν πάντα μήνας γεμάτος χαμόγελα και αποφάσεις!

Τον φετινό Σεπτέμβριο λοιπόν, εκτός από την πρώτη κυκλοφορία του ΒΟΟΜ που με έκανε πολύυυυ χαρούμενη, πήρα μια πολύ σημαντική απόφαση! Να προσέξω τη διατροφή μου και όσο είμαι στο γραφείο (που πλέον οι ώρες έχουν διπλασιαστεί) να επιλέγω να τρέφομαι με τρόφιμα που είναι θρεπτικά, υγιεινά, φρέσκα και φυσικά νόστιμα!

Να σας μιλήσω λοιπόν για τη νέα μου ανακάλυψη;;; Ναι θα σας μιλήσω!

Η τορτίγια με αυγό και αβοκάντο που ανακάλυψα στον Γρηγόρη έγινε η νέα μου καθημερινή εμμονή και φυσικά τα κορίτσια στο γραφείο ζήλεψαν με αποτέλεσμα να πρέπει το πρωί να φέρω 10 τορτίγιες!

Η συγκεκριμένη τορτίγια έχει αυγό, σάλτσα από αβοκάντο Κρήτης, φρέσκο μαρούλι, καρότο και καλαμπόκι που λατρεύω! Με άλλα λόγια είναι σούπερ θρεπτική, σούπερ νόστιμη και έχει λιγότερες από 350 θερμίδες! Φανταστικό;

Μήπως να πάρουμε όλοι την απόφαση για μία well being στροφή στη νέα μας καθημερινότητα;

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Location | Γρηγόρης, Μελίσσια

Photos | Alexandros Makris

Μαζί σου αγάπησα τον Γρηγόρη, νόμιζα πάντα ότι έχει λίγα πράγματα αλλά πλέον τον έχω ερωτευτεί!

Leave a Reply

go to top