Καθάρισμα Νυφικού : Βρήκα πώς θα ξαναγίνει "του κουτιού"!

 

Το ζήτημα "πλύσιμο νυφικού" είναι τεράστιο και, αλήθεια σας λέω, είμαι πολύ υπέρ της λογικής το νυφικό σου να το χαρείς όσο δεν πάει! Να το λερώσεις, να το κυλήσεις στα χώματα, στην άμμο, να πέσει κρασί, λίγη τούρτα, γενικά να το ζήσεις στο έπακρο χωρίς να σκέφτεσαι το μετά! Άλλωστε μια φορά θα το φορέσεις στη ζωή σου...

Εγώ έτσι το έζησα και αλήθεια το κατα-ευχαριστήθηκα! Δεν με ένοιαζε τίποτα, όσο κι αν λερωνόταν εγώ αδιαφορούσα! Χόρεψα, κάθισα στο χώμα, το πάτησε η Nutella, άλλαξα πάνα τα παιδιά μου με το νυφικό και γενικά σας το ορκίζομαι το έζησα χωρίς όρια!

Όταν τα ξημερώματα γύρισα στο ξενοδοχείο, αντιμετώπισα το εξής θέαμα... Το νυφικό μου ήταν....γκρι...! Για να μην πω μαύρο!

Να μην σας πω για τα πόδια μου!

Όπως καταλαβαίνετε άφησα το νυφικό μου στην άκρη και δεν ξαναασχολήθηκα μαζί του... Μέσα μου ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί είχα ζήσει την ομορφότερη ημέρα της ζωής μου, όμως δεν σας κρύβω ότι σε μια άκρη του μυαλού μου είχα στεναχωρηθεί που το υπέροχο λευκό νυφικό μου είχε χαλάσει μια για πάντα... Ιδανικά θα ήθελα να το φυλάξω για να μπορώ να το δείχνω στην κόρη μου όταν μεγαλώσει....

 

Λίγους μήνες μετά έμαθα για το MIELE Wet Care Laundry! Και φυσικά ΟΦΕΙΛΩ να το μοιραστώ μαζί σας γιατί νομίζω βρήκα τη λύση για να φυλάξουμε το νυφικό μας πεντακάθαρο και σαν καινούργιο για πολλά χρόνια! 

 

Η Miele ηγέτης εδώ και πολλάααα χρόνια στο χώρο της πλύσης συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της επαγγελματικής φροντίδας των ρούχων δημιουργώντας το πρώτο σημείο MIELE για υγρό καθάρισμα! 

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το MIELE Wet Care στον Πειραιά!  Το WETCARE, όπως το λέει και το όνομά του, είναι ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης, που καθαρίζει με νερό και απορρυπαντικό τα ρούχα σας σε βάθος, με επαγγελματικό εξοπλισμό πλύσης MIele Professional. Η πλύση γίνεται σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες με ειδικά προγράμματα wetcleaning αναλόγως την ύφανση του ρούχου, με αποτέλεσμα τα ρούχα να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. 

 

Πώς γίνεται η διαδικασία:

Καλείτε στο MIELE Wetcare στον Πειραιά (210 41 10 401) και ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας έρχεται να παραλάβει το νυφικό σας από το σπίτι σας! Μάλιστα θα συζητήσετε μαζί του για τις ανάγκες του νυφικού σας και θα σας εξηγήσει ακριβώς τη διαδικασία!

Η αφαίρεση των λεκέδων γίνεται με ειδικά απορρυπαντικά για την διάσπαση του κάθε λεκέ. Αλήθεια σας λέω, από το δικό μου έφυγε ε-ντε-λώς ακόμα και το κόκκινο κρασί!

Εάν το νυφικό έχει  πέτρες / διακοσμητικά / Swarovski, τυλίγεται το καθένα από αυτά σε αλουμινόχαρτο ξεχωριστά, ώστε να προστατευτεί από τον κάδο! Φανταστικό;

Το επόμενο στάδιο είναι να παραμείνει σε νερό και ενεργό οξυγόνο για κάποιες ώρες, ώστε να φύγουν νερολεκέδες και μαύροι/κίτρινοι λεκέδες από χώμα ή γρασίδι.

Το νυφικό μπαίνει στο πλυντήριο Miele Professional, σε ειδικό πρόγραμμα για Νυφικά με απορρυπαντικά Miele για ευαίσθητα ρούχα.

Στην συνέχεια μένει σε φυσικό περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα υγρασίας, ώστε να στεγνώσει φυσικά και να διατηρήσει τα αρώματα των απορρυπαντικών.

Το σιδέρωμα είναι και η τελική λεπτομέρεια στο νυφικό, καθώς μπορεί να απασχοληθεί η υπεύθυνη περίπου 1-2 ώρες για κάθε νυφικό ώστε να σιδερωθούν όλα τα επίπεδα σωστά.

Το τελικό στάδιο και το πιο παραμυθένιο είναι πως τυλίγεται σε ειδική συσκευασία και παραδίδεται σε κουτί αποθήκευσης!

 

Όλα αυτά στην τιμή των 150 -200 ευρώ (ανάλογα με το είδος του νυφικού) που πιστέψτε με επειδή έκανα μεγάλη έρευνα πριν ανακαλύψω το Miele WetCare είναι μια σούπερ τιμή!! Kαι να σας πω και κάτι πολύ σημαντικό, το νυφικό σας θα καθαριστεί χωρίς να χρησιμοποιηθούν βαριά χημικά, αλλά με τη δύναμη του νερού! 

 

Πείτε μου δεν είναι φανταστικό;! Το νυφικό σας καθαρό, αρωματισμένο και περιποιημένο όπως του αξίζει!

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ και εδώ

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

PS: Παρακάτω μερικά insta stories από την παραλαβή! 

-------------------------------------------------------------------------------------

Miele Wetcare Γρηγορίου Λαμπράκη 112-114, Πειραιάς, 18532

 

 

 

Leave a Reply

go to top