Η νέα μου beauty εμμονή έχει την υπογραφή της weDo / Professional!

Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 προϊόντα που γνώρισα και αγάπησα τον τελευταίο μήνα. Όχι μόνο για το θεαματικό αποτέλεσμα που είδα στα μαλλιά μου, αλλά για την οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση του brand weDo/ Professional.

Παρόλο που ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», όφειλα να περιμένω, να δοκιμάσω και να σας τα προτείνω έχοντας σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη! 

 

Δεν είχα δοκιμάσει ξανά σαμπουάν σε μορφή μπάρας και τώρα δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς το Νo Plastic Shampoo της we/Do Professional! Μικρό, συμπυκνωμένο και θαυματουργό διαρκεί έως και 80 λουσίματα. 

Κάθε ξανθιά κοπέλα που σέβεται τον εαυτό και τα μαλλιά της ορκίζεται σε ένα προϊόν: το conditioner. Το Moisture & Shine Conditioner της we/Do Professional διατηρεί τέλεια τη ζωντάνια του χρώματος με εκχύλισμα ρόιμπος φυσικής ενεργοποίησης. Κι όλα αυτά χωρίς σιλικόνες! 

Tip: Δοκίμασε να πάρεις μαζί σου το conditioner στην παραλία, εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα έπειτα από κάθε βουτιά και χτένισέ τα. Τα μαλλιά σου θα σε ευγνωμονούν.

 

Διακοπές + υγρασία + αέρας = φριζάρισμα για εμένα! Τη λύση βρήκα στο ελιξίριο από φυσικά έλαια NaturalOil της weDo/ Professional που θρέφει τα μαλλιά μου στη στιγμή! Link: Το καλύτερο το άφησα για το τέλος! ΟΛΕΣ οι συσκευασίες των προϊόντων weDo/ Professional κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά, σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας. 

Να περνάτε όμορφα και καλά μπάνια!

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photos | Nikos Karanikolas

Leave a Reply

go to top