Η νέα Oral-B Genius X είναι το δώρο Χριστουγέννων που θα κάνουμε στον εαυτό μας!

Κάθε προϊόν που επιλέγουμε, κάθε συνήθεια που υιοθετούμε, όλα όσα κάνουμε για τη βελτίωση του εαυτού μας, είναι μια απόδειξη αγάπης, ένα βήμα για να βελτιώσετε τον εαυτό μας. Και φέτος τα Χριστούγεννα οφείλουμε ένα δώρο στον εαυτό μας! Τι λέτε;

Πράγματι φέτος η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B είναι το καλύτερο δώρο για εμάς και τα παιδιά μας! 

Για τα παιδιά μας από 3 ετών και πάνω,  οι νέες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral-B Vitality Kids προσφέρουν απαλό και διασκεδαστικό βούρτσισμα! Τα Μπιθάκια τις λατρεύουν!

Για εμάς τους μεγάλους, είναι ένα αληθινό δώρο που θα φέρει την αλλαγή στη στοματική μας υγιεινή!

Η οδοντόβουρτσα Oral-B Genius X είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες κίνησης και ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη, για να αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σας και να σας καθοδηγεί ώστε να απολαμβάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε μέρα. Τώρα, είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να βουρτσίσετε τα δόντια σας, όπως σας συστήνει ο οδοντίατρος σας, για ανώτερο καθαρισμό, άρα και πιο υγιή ούλα! Πολύ σημαντικό αυτό!

Εμείς την αγαπάμε, γιατί βλέπουμε μοναδικά καθαρά δόντια στον καθρέφτη, αισθανόμαστε υγιείς, η μπαταρία της δεν τελειώνει σχεδόν ποτέ και μας φροντίζει σαν να πηγαίναμε στον οδοντίατρο! 

Πιο λευκό χαμόγελο κάθε μέρα! Η νέα Oral-B Genius X με τεχνητή νοημοσύνη, σας καθοδηγεί για να το αποκτήσετε!

 

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

Leave a Reply

go to top