Νύφη με κοιλίτσα! Τι νυφικό να πάρω; #tipsandtricks

bridal maternity 9

Bridal Maternity

Ετοιμάζεσαι για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου αλλά τα σκαλιά της εκκλησίας δεν θα τα ανέβεις μόνο με τον αγαπημένο σου;

Σε λίγο καιρό θα παντρευτείς και η κοιλίτσα σου θα είναι ελαφρώς φουσκωμένη. Μη μου ανησυχείς! Ακολούθησε τις συμβουλές καλής ψυχολογίας που θα σου δώσω και πίστεψέ με θα απολαύσεις τόσο την ημέρα του γάμου σου που θα ήθελες να την ξαναζήσεις!

Να θυμάσαι πάντα ότι το άγχος και ο πανικός στην κατάστασή σου δεν βοηθούν καθόλου. Αντιθέτως οι καλύτερες σου φίλες ναι! Θα σταθούν δίπλα σου θα σε βοηθήσουν σε όλη την οργάνωση και θα υποστούν όλη τη γκρίνια και τα νευράκια σου, γιατί οι ορμόνες σου  θα κάνουν παράλληλα και ένα μικρό πάρτι!

Το βασικότερο είναι να είσαι ήρεμη και να απολαύσεις το γεγονός ότι η χαρά σου θα είναι διπλή και θα λάμπεις το ίδιο και περισσότερο μέσα στο νυφικό που πάντα ονειρευόσουν!

Πάμε τώρα και σε πιο πρακτικά ζητήματα….

Η επιλογή του νυφικού!

Από τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι το πρησμένο στήθος, το οποίο θα σε συνοδεύσει καθ’ όλη τη διάρκειά της, αφού το σώμα σου προετοιμάζεται για το θηλασμό. Καλό θα ήταν να μη διαλέξεις ένα νυφικό που θα πιέζει το στήθος αλλά και την κοιλίτσα σου.

bridal maternity 4

Say no I don’t σε στράπλες νυφικό και σε στενές φούστες. Πες yes I do σε νυφικά αμπίρ και αρχαιοελληνικού τύπου, που οι γραμμές τους είναι άνετες. Θα κολακεύουν τις καμπύλες, την κοιλίτσα και το στήθος σου και πίστεψέ με θα λάμπεις!!!

Extra Yes I do tip: Φρόντισε να κάνεις την τελευταία πρόβα μία, δυο μέρες πριν το γάμο, γιατί το σώμα σου θα δεις ότι αλλάζει καθημερινά!

Από την Αργυρώ Γιακούμα.

bridal maternity 8

 

Leave a Reply

go to top