Σήμερα θέλω να γράψω για την Demy!

www.glphotography.gr

Aκόμα όταν τη βλέπω θυμάμαι την πρώτη φορά, πριν 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, που ήρθε στο στούντιο του VFM 88.3 για μία από τις πρώτες της ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Συνεσταλμένη, γλυκιά και πολύ προσγειωμένη, όπως ακριβώς δηλαδή είναι και σήμερα, βιώνοντας μια αδιανόητη επιτυχία σε μια χώρα που οι stars έχουν χάσει κάθε ίχνος αίγλης, η Demy φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της νέας γενιάς των stars, που είναι προσιτοί, χαμογελαστοί, έχουν ταλέντο και δουλεύουν 12ωρα και 15ωρα.

www.glphotography.gr

H Demy είναι εδώ για να μείνει και σε όλο αυτό, το διαφορετικό είναι πως δεν είναι μόνη της. Δεν είναι μια καλλιτέχνιδα- μονάδα, ανήκει σε μία ομάδα ανρθώπων που τη στηρίζουν και τους στηρίζει. Και επειδή ίσως ο ακροατής της Demy και ο  καταναλωτής του Carroten δεν γνωρίζει το team, παίρνω την ευκαιρία να σας μιλήσω για 4 ανθρώπους που θεωρώ ότι έχουν μπει στο mentalite του team player και ως ομάδα θα μας φέρνουν χρόνο με τον χρόνο ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Θα το πιάσω αλφαβητικά γιατί δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Η Βάλλυ Αργυροπούλου, σίγουρα θα την έχετε δει, η κοκκινομάλλα manager που ελέγχει και τσεκάρει λεπτομέρειες που δεν θα έβλεπε ούτε η Ελληνίδα μάνα, είναι από την αρχή δίπλα στη Demy, την φροντίζει, την προσέχει και την ανεβάζει και η ίδια πάντα ένα βήμα πιο πέρα, απολαμβάνει την επιτυχία, της οποίας η ίδια είναι εξαιρετικά σημαντικό μέρος. Η Μυρτώ Γκόνου και η Τζίνα Δραγώνα, δύο γυναίκες που θα ήθελες να έχεις φίλες, διευθύντριες, κολλητές, συνεργάτιδες. Οι δυο τους ελέγχουν κάθε detail, οργανώνουν πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου ότι πρέπει να οργανωθούν, και είναι απίστευτα alert ακόμα και την ώρα του party που όλοι πλέον έχουν χαλαρώσει. Τέλος ο "μύθος" Jacob Poutakoglou, ο άνθρωπος που ανέβηκε στη σκηνή του party και μίλησε για το Carroten του, το "παιδί" του, μας κάνει να παραδεχτούμε πως σπάνια συναντά κανείς brand managers που ξέρουν και μπορούν να απογειώσουν το προϊόν τους με αυτό τον τρόπο! Δραστήριος σαν 5χρονο παιδάκι, πάντα χαμογελαστός, με τον ενθουσιασμό του ερωτευμένου, ο Ιάκωβος έχει κάνει το Carroten, case study για πολλές άλλες εταιρίες εντός και εκτός Ελλάσας! Αυτή η ομάδα, βάζει κάθε καλοκαίρι το στίγμα της στις διακοπές μας και ήθελα να σας τους συστήσω στην περίπτωση που δεν τους γωνρίζατε ;)

www.glphotography.gr

Παιδιά keep going!

Ps: για όλους τους Carroten lovers να κάνω ένα reminder πως τόσο στον Music όσο και στα MTV Everyday Girls τρέχουμε super καλοκαιρινούς διαγωνισμούς με προϊόντα Carroten!

Και πώς περάσαμε στο Carroten Party; There u go!

www.glphotography.gr www.glphotography.gr

www.glphotography.gr www.glphotography.gr www.glphotography.gr

Check more:

www.facebook.com/carroten.gr

www.carroten.gr/

www.youtube.com/user/TheCarrotengr

Leave a Reply

go to top