Τα κορίτσια ξανατρέχουν μ'ένα μυστικό! (έτσι θα κάνω -του χρόνου- κι εγώ!)

Όπως είπε και ο Κίμων Φραγκάκης (ο εμπνευστής αυτής της υπέροχης ιδέας), το Ladies Run είναι αγώνας, είναι προσφορά αλλά είναι και γιορτή. Δεν θα μπορούσε με 3 λέξεις να περιγράψει καλύτερα αυτό που συνέβη την Κυριακή στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

ladies56

Γυναίκες, κορίτσια, φοιτήτριες, εργαζόμενες, αθλήτριες ή όχι, γυμνασμένες ή πιο χαλαρές, αποφασισμένες ή πιο "της παρέας", εκατοντάδες γυναίκες ανάμεσά μας, έβαλαν πρωί πρωί ξυπνητήρι για να βρεθούν στην έναρξη του δεύτερου Ladies Run!

ladies7

Γιατί; Γιατί πολύ απλά οι γυναίκες και κάνουμε καλή παρέα μεταξύ μας και αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη σημασία της άθλησης και του fitness. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να αθληθείς σε ένα περιβάλλον που μοιάζει παραμυθένιο.

ladiesasteras

Ο τερματισμός είναι ένα feeling που πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να το ζήσει. Η στιγμή που τα έχεις καταφέρει, που έχεις τρέξει αυτή την υπέροχη διαδρομή και έχεις τερματίσει, σε ανταμείβει με ξεχωριστό τρόπο.

ladies8

Πόσο όμορφα τα ορειχάλκινα κλαδιά ελιάς, φιλοτεχνημένα από τον Κωνσταντίνο Βαλαή, που δώρισε το "Astir Palace" στις νικήτριες της γενικής κατάταξης!

ladies2

Τα μετάλλια των νικητριών έφεραν και φέτος την υπογραφή της Links of London!

ladies3

Το επόμενο Ladies Run είναι του χρόνου τέτοια εποχή. Όμως κάνοντας like εδώ, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις παράλληλες ενέργειες και βέβαια να προθερμαίνεστε σιγά σιγά!

Η ομάδα που οργάνωσε όλο αυτό το μεγάλο fitness party είναι μια ομάδα δεμένη, χαμογελαστή που έχει τον τρόπο να μας κάνει να θέλουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά. Μια ομάδα που προσπαθεί και καταφέρνει να μας βγάλει από τη ρουτίνα και να μας πείσει πως τώρα είναι η ώρα να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας! Παιδιά, εκατοντάδες γυναίκες σας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους! (ασχέτως αν σήμερα οι μισές είναι πιασμένες!)

2013-09-22 14.32.55

2013-09-22 14.33.10

Στο περιθώριο του αγώνα και αφού οι περισσότερες από τις συμμετέχουσες είχαν ήδη πάει στο σπίτι τους για να κάνουν ένα μπάνιο και να ξεκουραστούν, συνάντησα στο μαγευτικό σκηνικό του Αστέρα, τον Κυριάκο Ιωάννου. Τον πρωταθλητή του άλματος εις ύψος, που όμως μπήκε στον πειρασμό να μου μιλήσει για το τρέξιμο! Άλλωστε, ποιος είπε ότι οι αθλητές του ύψους δεν τρέχουν στην προπόνησή τους; Δεν θα σας πω πολλά για τον Κυριάκο και τη συζήτησή μας, γιατί θα τον δείτε στα Everyday Girls @MTV, ωστόσο αν έπρεπε να διαλέξω να πω κάτι για αυτόν τον μεγάλη αθλητή, είναι ότι πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιδί, εξαιρετικά προσγειωμένο που ξέρει καλά τι θα πει να έχεις μπροστά σου έναν πήχη και να πρέπει συνεχώς να τον ξεπεράσεις.

 

2013-09-22 14.07.10 2013-09-22 14.06.05 2013-09-22 14.06.59

Backstage photos από το γύρισμα:

2013-09-22 14.08.32-1 Ο Δημήτρης! Ο αγαπημένος μας οπερατέρ!

Ο Δημήτρης! Ο αγαπημένος μας οπερατέρ!


2013-09-22 14.07.20

Leave a Reply

go to top