Τρέξιμο με την κολλητή! #Ladies Run

Τον τελευταίο καιρό, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι πραγματοποιούνται πολλά female oriented events. Events για φίλες, κολλητές, μαμάδες και κόρες. Γυναίκες που τις ενώνει μια κοινή αγάπη για κάτι. Για το τρέξιμο για παράδειγμα. Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου you 've got a date! O  δεύτερος – αποκλειστικά για γυναίκες – αγώνας δρόμου στην Αθήνα, θα ξεκινήσει και θα τερματίσει εντός του «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με την LinksofLondon να υπογράφει τα -Ολυμπιακών προδιαγραφών- βαρύτιμα μετάλλια των νικητριών. Οι συμμετέχουσες του LadiesRun 2013 φωτογραφίζονται με βραχιολάκια, σχεδιασμένα από τη βρετανική εταιρεία κοσμημάτων αποκλειστικά για τη διοργάνωση, τα οποία κατόπιν θα προσφερθούν σε όλες τις συμμετέχουσες ως αναμνηστικό!

Αν δένετε ήδη τα κορδόνια σας, τότε μείνετε συντονισμένες στο ladiesrun.gr και στο facebook.com/LadiesRunGreece.

 
Το βραχιόλι Ladies Run 2013, σχεδιασμένο από τη Links of London αποκλειστικά για τη διοργάνωση. Το βραχιόλι Ladies Run 2013, σχεδιασμένο από τη Links of London αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Το βραχιόλι Ladies Run 2013, σχεδιασμένο από τη Links of London αποκλειστικά για τη διοργάνωση.Links of London bracelet for Ladies Run 2013 (2)

H blogger Athena Peng ;) H blogger Athena Peng ;)

H blogger Athena Peng ;)Σε κάθε συμμετέχουσα θα δοθεί ένα βραχιόλι ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή της στο Ladies Run 2013. Σε κάθε συμμετέχουσα θα δοθεί ένα βραχιόλι ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή της στο Ladies Run 2013.

Σε κάθε συμμετέχουσα θα δοθεί ένα βραχιόλι ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή της στο Ladies Run 2013.

Leave a Reply

go to top