Α start for starters... #XekinaNaZeis

Xekinanazeis2Το να κάνεις μια νέα αρχή είναι πάντα ένα θέμα δύσκολο και συνήθως όλα εκείνα που θες να ξεκινήσεις είναι κολλημένα στο μυαλό σου - και την ψυχή σου- για εβδομάδες, μήνες, χρόνια (αν είναι χρόνια, ντροπή) και όλο τα αναβάλλεις γιατί είναι έτσι η ζωή και το πρόγραμμα που δεν έχεις το χρόνο να πάρεις την απόφαση!

Xekinanazeis1

 

Και επειδή οι νέες αρχές δεν είναι απαραίτητα ένα νέο μεταπτυχιακό, νέα αρχή είναι ότι πάω στο περίπτερο με το ποδήλατο, ότι θα προσέχω λίγο παραπάνω το δέρμα μου και θα βάζω την κρέμα ημέρας, θα αφιερώνω λίγο περισσότερο χρόνο στον φίλο μου, θα πάω για ένα καφέ με την κολλητή μου που έχω να τη δω ένα μήνα, κάνε κλικ εδώ για να δεις εύκολους τρόπους για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου! Γιατί όλα ξεκινάνε με ένα κλικ! Κάνε λοιπόν κλικ στο  www.nescafeforstarters.gr, γιατί... "It all starts with a Nescafé"! 

Xekinanazei5

Εγώ αποφάσισα φέτος να κάνω coffee meetings στο ατελιέ του Yes I Do! Δεν λέω καλά τα ραντεβού σε καφετέριες, εστιατόρια και όλα τα public places αλλά η ζεστασιά του ατελιέ, του χώρου σου, είναι πάντα διαφορετική. Αποφασίσαμε με τα κορίτσια να κάνουμε μια νέα αρχή, να προμηθευτούμε καφέδες, γλυκά, cupcakes, romantic χαρτοπετσέτες, girly κούπες και να υποδεχόμαστε τους φίλους μας εδώ! Να μια νέα αρχή για την ομάδα!

atelier yes i do

Εσύ τι νέα αρχή θες να κάνεις;

photo1_b

Ποδήλατο, γυμναστήριο, καλύτερη διατροφή, πιο σωστό make up, περισσότερος χρόνος με τους φίλους σου; Σίγουρα κάτι θα έχεις στο μυαλό σου;) Στο  www.nescafeforstarters.gr θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις κάτι σήμερα! 

Γιατί σήμερα είναι η μέρα για να ξεκινήσεις να ζείς!

post_fb1

#XekinaNaZeis

social_ad3

social_ad2

 

 

 

 

Leave a Reply

go to top