5 Νέα ανοιξιάτικα κομμάτια για την ντουλάπα μου!

Αλλαγή μήνα, αλλαγή διάθεσης, αλλαγή καιρού και τι είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε...ανοίγουμε τη ντουλάπα και μας πιάνει μια απελπισία...δεν έχουμε τίποτα κατάλληλο να βάλουμε! Ώρα να πάμε στα μαγαζιά αλλά πάντα με λίστα...θα πάρουμε τα 5 απαραίτητα για να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας και να ντυθούμε ανάλαφρα, σύμφωνα με την εποχή!
Το τέλειο sundress. Κάτι ανάλαφρο, αεράτο και εμπριμέ...καθότι προσωπικά έχω αγάπη στα floral η ανοιξιάτικη μόδα είναι λογικό να είναι η αγαπημένη μου και σίγουρα ένα λουλουδάτο φόρεμα θα μπει στη συλλογή μου!

Flair it up - Ανοιξιάτικο στυλ -01

Ένα καινούργιο τζιν παντελόνι είναι πάντα must και για τη φετινή άνοιξη η επιλογή μου θα είναι ένα ψηλόμεσο boyfriend style παντελόνι!

Flair it up - Ανοιξιάτικο στυλ -02
Απαραίτητο είναι και ένα άνετο "summer-is-coming- outfit. Σε τι χρώμα; Μα φυσικά σε λευκό! Τι καλύτερο για μία ανοιξιάτικη βραδινή έξοδο;

 

dentelleall IMG_4890-Custom
Κάτι ριγέ...οτιδήποτε ριγέ. όχι ότι ψάχνω δικαιολογία για να πάρω κάτι ριγέ αλλά και τη φετινή άνοιξη είναι από τα trends που επικρατούν και δεν μπορώ να αντισταθώ.

Flair it up - Ανοιξιάτικο στυλ -04

Δεν είμαι ιδιαίτερα τολμηρή να κάνω τη μετάβαση από τα ανοιξιάτικα στα καλοκαιρινά παπούτσι τόσο γρήγορα, για αυτό άλλο ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι σίγουρο ότι θα το προσθέσω στην συλλογή μου...τα σανδάλια μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη!
Flair it up - Ανοιξιάτικο στυλ -05

#Flair

#Flairitup

Leave a Reply

go to top