Χειροποίητες νοστιμιές Παπασπύρου. Για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για την οικογένειά της:)

Στο πρόσφατο event της Garnier στον Βοτανικό Κήπο, είχα το ρόλο της Ambassador στο κομμάτι "motherhood"! Υποδέχτηκα δεκάδες κορίτσια για να μιλήσουμε για τη νέα σειρά του brand με τίτλο Botanic Therapy και τις ξενάγησα στον κόσμο των μαμάδων, εκεί όπου όλα είναι πιο απαιτητικά και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Για τον πάγκο μου και για να πλαισιώσω όσα ήθελα να μοιραστώ με τα κορίτσια, επέλεξα λιχουδιές, κέικ, κουλουράκια και την αγαπημένη μου μπόμπα με γαλοπούλα από τα καταστήματα Παπασπύρου. 

Από τη μέρα που γνώρισα τη "νέα γενιά" της οικογένειας, αισθάνομαι πως όταν επισκέπτομαι ένα κατάστημα Παπασπύρου, είναι σαν να πηγαίνω στην κουζίνα του σπιτιού μου.

Ό,τι πάρω είναι χειροποίητο, φτιαγμένο με τα αγνότερα των υλικών και με τόσο μεράκι που συχνά πρέπει να πείσεις τον άλλο πως για παράδειγμα τα κουλουράκια δεν τα έφτιαξες εσύ!

Για το event επέλεξα λοιπόν κουλουράκια, κέικ κανέλας με crumble αμυγδάλου και τις λατρεμένες μου (το τονίζω) μπόμπες με γαλοπούλα Philadelpha που δεν φωτογραφήθηκαν καθώς εξανλτήθηκαν στα πρώτα λεπτά του καλέσματος!

Τι ωραία για μία μαμά να ξέρει πως μπορεί να έχει πρόσβαση σε χειροποίητες νοστιμιές, γλυκιές ή αλμυρές και να πλαισιώνει την καθημερινότητα της οικογένειάς της αλλά και τις πιο ξεχωριστές στιγμές της, όπως τα brithday parties με προϊόντα που φτιάχνονται με τα υλικά που θα χρησιμοποιούσε κι εκείνη στο σπίτι της!

 

Μόνο που επειδή οι ζαχαροπλάστες των καταστημάτων Παπασπύρου έχουν χρόοοονια εμπειρίας, είναι όλα λίιιιγο πιο νόστιμα από της μαμάς;)

 

 ‪#‎papaspirou‬

Σου άνοιξα την όρεξη ε; Κάνε κλικ εδώ

Leave a Reply

go to top