Φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισα να κάνω το πιο γλυκό «Δώρο Αγάπης»

Φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισα να κάνω το πιο γλυκό «Δώρο Αγάπης» στους αγαπημένους μου, στηρίζοντας παράλληλα ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς με κάθε αγορά η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 2ευρώ στην Τράπεζα Τροφίμων! Η ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει δείξει στην πράξη το κοινωνικό της πρόσωπο, ανταποδίδοντας απλόχερα την εμπιστοσύνη που της δείχνει η κοινωνία, εδώ και σχεδόν 80 χρόνια. Πόσο μάλλον στις γιορτές! Άλλωστε Χριστούγεννα είναι η χαρά να προσφέρουμε!  Έτσι δεν είναι; 

Μέσα από την ενέργεια «Δώρα Αγάπης» που τείνει να γίνει πλέον θεσμός για όλες τις εορταστικές περιόδους, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει και φέτος όμορφα δώρα κλεισμένα σε γιορτινά κουτιά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο κύμα προσφοράς και να πολλαπλασιάσουμε την αγάπη για τους συμπολίτες μαςπου το χρειάζονται . Προσωπικά επέλεξα το «Δώρο Αγάπης» με τις νόστιμες σοκολάτες και αρωματικό καφέ! Όσοι με ξέρετε άλλωστε, γνωρίζετε πως αν έχω καφέ και σοκολάτα είμαι ευτυχισμένη!

Αλήθεια σας λέω, ένιωσα χαρά που με τις αγορές μου μπόρεσα να προσφέρω σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε λοιπόν πολλές επιλογές και δυνατότητες για να προσφέρετε.

Αρχικά θα βρείτε το "Δώρο Αγάπης - Το πιο τρυφερό δώρο" που το θεωρώ το πιο ουσιαστικό από όλα. Πρόκειται για ένα τρυφερό και γιορτινό δώρο για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Περιέχει βασικά είδη διατροφής και μπορείτε να το προσφέρετε σε κάποιον συνάνθρωπό σας που έχει ανάγκη, να το αφήσετε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης Τροφίμων σε οποιοδήποτε κατάστημα ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων.

Το Δώρο Αγάπης περιλαμβάνει μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, Passata, αλεύρι, πένες, ζάχαρη και γάλα εβαπορέ.

Εγώ επέλεξα το "Δώρο Αγάπης - Το πιο γλυκό δώρο". Το πιο γλυκό δώρο είναι αυτό που χρειάζεστε για τα πιο "ζεστά" και γιορτινά απογέυματα μαζί με τους αγαπημένους σας. Το Δώρο Αγάπης περιέχει Coffee Way καφέ φίλτρου φουντούκι/βανίλια, Lindt Excellence σοκολάτα με πορτοκάλι ή Lindt Excellence σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι, Lindt Excellence σοκολάτα με με 85% κακάο ή Lindt Excellence σοκολάτα με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

Τέλος το "Δώρο Αγάπης - Το πιο γιορτινό δώρο" αποτελεί πρόταση για μια πιο festive έξοδο ως δώρο στους αγαπημένους μας με  διαφορετικές επιλογές από κρασιά (Λευκό κρασί «Παράγκα» ή κόκκινο κρασί «Κτήμα Σκούρα – Portes Merlot»,) και συνοδευτικά κρασιού όπως πάστα ελιάς καλαμών «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη» και φιστίκια «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη».

Εσείς ποιο Δώρο Αγάπης θα επιλέξετε;

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η χαρά να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε μαζί στους συνανθρώπους μας!

 

Καλές γιορτές σε όλους! 

Μυρτώ

 

 

#xristougennamazi #ABVassilopoulos #xmas #doraagapis

 

Μπράβο Στον Βασιλόπουλο! Κάθε χρόνο το κάνει αυτό , θα πάω αύριο!

Ευχαριστούμε Μυρτώ

Πήρα κι εγώ! Μπράβο στον ΑΒ!

Paw twra. Bravo tous.

Leave a Reply

go to top