Αγαπημένε μου εκτυπωτή, τι θα έκανα χωρίς εσένα;

Ένα γράμμα στον νέο μου εκτυπωτή που μου άλλαξε τη ζωή μου, θα μπορούσε να είναι αυτό το post! Ή αλλιώς ένα post για να σας μιλήσω για τη σειρά Smart Tank της HP, που σχεδιάστηκε για χρήστες όπως εγώ, που έχουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες εκτύπωσης στο σπίτι και στο γραφείο!

 

Εμείς στο Yes I Do και το ΒΟΟΜ εκτυπώνουμε ασταμάτητα. Με σεβασμό φυσικά στο περιβάλλον, αλλά για εμάς τους δημοσιογράφους είναι πολύ σημαντικό να δούμε το κείμενό μας εκτυπωμένο προκειμένου να διορθώσουμε πάνω σε αυτό! Προσωπικά όσες φορές κι αν δω ένα κείμενο στον υπολογιστή αδυνατώ να βρω ορθογραφικά λάθη, ενώ στο χαρτί τα βρίσκω αμέσως... Επομένως πριν εκτυπωθούν τα περιοδικά, τα εκτυπώνω από το εξώφυλλο ως το οπισθόφυλλο στο γραφείο για να είμαι σίγουρη πως δεν έχει ξεφύγει κάτι.

Ο λόγος που λάτρεψα τον συγκεκριμένο εκτυπωτή είναι επειδή χάρη στην τεχνολογία ενσωματωμένου δοχείου μελάνης, παρέχει εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Μιλάμε σχεδόν για εκτύπωση περιοδικού! 

Μα ακούστε τα νούμερα! 

18.000 μαύρες και 8.000 έγχρωμες σελίδες άμεσα, με το άνοιγμα του κουτιού! Φανταστικό;

Έως και 38% υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης και ταχύτερη σύνδεση με dual band Wi-Fi, που σημαίνει ότι εκτυπώνω τα πάντα απλά πατώντας ένα "print" από το κινητό μου! 

Έχει και μερικά assets που ξέρω ότι θα λατρέψετε όπως για παράδειγμα την "Εύκολη αντιγραφή Ταυτότητας"! Αντιγράψτε την ταυτότητά σας εύκολα και στις δύο πλευρές σε μία σελίδα! Φοβερό; 

Στο σπίτι δε, εκτυπώνουμε γιατί έχουμε κρυφά καλλιτεχνικά ταλέντα! Βρίσκω έτοιμα σχέδια στο google ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας, από δεινοσαύρους και ρομπότ μέχρι unicorns και ουράνια τόξα και μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε μέσα στα περιγράμματα, αναπτύσσουμε τη φαντασία μας και εξασκούμε τη λεπτή κινητικότητα!

Μα πείτε δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο δημιουργικό παιχνίδι; Να ζωγραφίζεις με τα παιδιά σου για ώρες!!;; 

Όσο για την αδιάκοπη εκτύπωση των family photos δεν χρειάζεται να σας πω πολλά! Είμαι σίγουρη πως αν έχετε παιδιά με καταλαβαίνετε απόλυτα... Και με τη σειρά HP Smart Tank 500/600 θα εκτυπώνετε τις φωτογραφίες με τόσο ζωντανά χρώματα που οι αναμνήσεις θα ξεπροβάλλουν μπροστά σας!

Με όλη μας την αγάπη,

Ιριάνα, Οδυσσέας & Μυρτώ

Paw na ton parw gia ta paidia moy! Teleio!

Wow! super!

Leave a Reply

go to top