Το καλοκαίρι της ζωής μας περνάει από… τα Hellenic Duty Free Shops!

Ο καιρός έφτιαξε και το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι πάντα η εποχή που μας δημιουργεί ενθουσιασμό και διάθεση για ταξίδια!

Ταξίδια, που γίνονται ακόμα πιο όμορφα, όταν ξεκινάνε από τα αγαπημένα μας Hellenic Duty Free Shops, που μπορούν να μας «ταξιδέψουν» στη γεύση (μα πείτε μου πόσο υπέροχες σοκολάτες έχουν στα ράφια τους και πόσο μεγάλη ποικιλία από ελληνικά τρόφιμα) , στην όσφρηση (Duty Free = αγορά κολώνιας, χρόνια τώρα), στη μόδα (πλέον θα βρείτε απίστευτα ρούχα και αξεσουάρ από τα πιο διάσημα brands) και στην ομορφιά (μεγάλη ποικιλία επώνυμων καλλυντικών, ναι ναι και την κρέμα προσώπου και το αντηλιακό που αναζητούσατε!).

Κάνουμε λοιπόν μια στάση πριν την αναχώρηση σε ένα από τα 115 Hellenic Duty Free Shops που λειτουργούν σε αεροδρόμια, μεθοριακούς σταθμούς και λιμάνια της Ελλάδας και μπαίνουμε αμέσως σε mood διακοπών, ανανέωσης και… όχι μόνο! 

Τι εννοώ ακριβώς; Με κάθε μας στάση και αγορά σε οποιοδήποτε Ηellenic Duty Free Shop, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος στο νέο διαγωνισμό “Buy & Win”!

Το θυμάστε και από πέρσι; Λογικό, είχε γίνει χαμός! Ο διαγωνισμός αυτός επιβραβεύει κάθε μας αγορά με δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση, για να κερδίσουμε δώρα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας στα ύψη και θα κάνουν το καλοκαίρι μας πραγματικά αξέχαστο και ξεχωριστό! 

Πώς θα μπείτε στην κλήρωση; Κάντε κλικ εδώ, βάλτε τον κωδικό που αναγράφεται στο κουπόνι που σας δίνεται σε κάθε σας αγορά ή κάντε upload την απόδειξή σας και… είστε έτοιμοι! 

Και τώρα θέλω την προσοχή σας! Τι μπορεί να κερδίσετε;;

- 10.000€ μετρητά

-5 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 2 άτομα με την Aegean

-1 τριήμερη διανυκτέρευση στα Grecotel Hotels & Resorts

κάθε μήνα!

 

Ναι αλήθεια σας λέω! Μπείτε εδώ να δείτε! 

΄Αντε καλή μας επιτυχία και καλό καλοκαίρι! Ένα καλοκαίρι γεμάτο τύχη, ταξίδια και βουτιές!

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

Leave a Reply

go to top