'Ενα "πάντρεμα" ecstasea!
Added by myrto on May 6, 2015
Στο yes i do μιλάμε κυρίως για... γάμους! Για έναν όμορφο δημιουργικό "γάμο" θα είναι λοιπόν αυτό το post!
Για ένα "πάντρεμα" της μοναδικής αισθητικής της κουζίνας του Λευτέρη Λαζάρου με τον λατρεμένο chef του Rakkan Naruse Fumiaki.
To αποτέλεσμα αυτού του ευρηματικού γαστρονομικού συνδυασμού ονομάζεται ecstaSEA και μπορείτε να το απολαύσετε από αύριο Πέμπτη 7/5 και κάθε Πέμπτη ως τις 28 Μαΐου τόσο στο Rakkan Bar Restaurant όσο και στο Varoulko Seaside.
H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια.
RAKKAN VAROULKO SEASIDE
Πρώτο πιάτο RAKKAN Fresh Seafood Salad Carpaccio λαβράκι
Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, μαριναρισμένο σε έξτρα
καλαμάρι, σολομό και λαυράκι παρθένο ελαιόλαδο
Δεύτερο πιάτο King Crab Tartar Ψητή σουπιά
Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce με λάδι κύμινου
και avocado, mango και κανταΐφι
Κυρίως Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας Χριστόψαρο με τσορίθο
και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο & ταμπουλέ κουνουπίδι
Επιδόρπιο Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας ή Κύβος λεμονιού με sorbet
σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από lychee και ζαχαρωμένα
passion fruit και πέρλες σοκολάτα τριαντάφυλλα
YID extra info:
Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan Bar Restaurant – ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα – ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και από αυτήν την Πέμπτη 07 Μαΐου – και κάθε Πέμπτη έως τις 28 Μαΐου - προσφέρουν μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο διατίθεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο κάθε Πέμπτη του Μαΐου.
Μία εξαιρετική βραδιά δια χειρός Concept Communications.
Leave a Reply