Sushi Addicts #Boracay.
Added by myrto on January 30, 2014
Μπορώ να πω με σιγουριά πως έχω δοκιμάσει sushi από τα χεράκια κάθε Ιάπωνα, Έλληνα/ wanna be Iάπωνα / Ταϋλανδέζου / Κινέζου που το παίζει Ιάπωνας chef της Αθήνας. Κάτι σαν τα καρτούν που έλκονται από μυρωδιές που βλέπεις να αναπαρίστανται στην οθόνη, κάπως έτσι κι εγώ, ακολουθώ τα sushi restaurants για να είμαι σίγουρη πως έχω βρει το καλύτερο. Οι ανάκγες της φωτογράφισης για το maintanos.com (υποσχέθηκα στον Marko Rossi να φτιάξω σούσι χωρίς να ει΄μαι σίγουρη πως ξέρω καλά τον τρόπο) με έφεραν στο Boracay του φίλου μου Νίκου Στασινόπουλου στη Βούλα. Αν μένετε νότια το ξέρετε, αν μένετε κέντρο ή βόρεια, πρέπει να το επισκεφθείτε!
O Nίκος και η οικογένειά του (η γλυκύτατη μαμά του είναι από τις Φιλιππίνες) δανείστηκαν το όνομα Boracay από ένα τροπικό νησί των Φιλιππίνων. Δηλώνουν παθιασμένοι στο να προσφέρουν αυθεντικό, υγιεινό, νόστιμο Φιλιππινέζικο και Γιαπωνέζικο φαγητό. Δεν στέκονται όμως μόνο εκεί… παρόλο που δεν μπορούν, όπως λένε, να μας προσφέρουμε ηλιόλουστες μέρες και φοίνικες, πιστεύουν ότι μπορούν να σας δώσουν μία μικρή γεύση «Απόδρασης» μέσω του ιδιαίτερου τρόπου μαγειρέματος τους.
Δοκιμάστε και περιμένουμε τα σχόλιά σας!
Για το αποτέλεσμα των μαθημάτων και το αν πέρασα την τάξη, μπείτε εδώ
Last but not least like Boracay here:
Leave a Reply