Η βραδιά των Influencer Marketing Awards ήταν μια αληθινή γιορτή!

Ήταν μια βραδιά που την είχαμε όλοι ανάγκη.

Τα Influencer Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά, από το Marketing Week και τη Boussias, βράβευσαν τις πιο αγαπημένες ενέργειες Influencer Marketing, σε μια live Τελετή Απονομής στο Box Athens που ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν σε μία δύκολη παγκόσμια συγκυρία.

Ήταν χαρά μου και τιμή μου να είμαι Πρόεδρος μιας επιτροπής που κλήθηκε να αξιολογήσει μερικές από τις πιο σημαντικές και καλοδουλεμένες καμπάνιες της χρονιάς που πέρασε. Η ψηφοφορία ήταν μια απαιτητική διαδικασία καθώς σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς εκείνες τις μικρές αλλά τελικά ουσιαστικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά Η βραδιά είχε πολλά χειροκροτήματα, αγκαλιές και δάκρυα συγκίνησης από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις καμπάνιες και έχουν δώσει πολύ μεγάλο κομμάτι του εαυτού τους για να γίνουν αυτές πραγματικότητα.

Με προσθήκες στις κατηγορίες που αντικατόπτριζαν τις εξελίξεις, τα Influencer Marketing Awards πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική στιγμή που το Ιnfluencer Marketing σημειώνει άνοδο, κάτι που αποτυπώθηκε τόσο στον αριθμό των υποψηφιοτήτων, όσο και στην ποιότητα των έργων. Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τους μεγάλους νικητές της βραδιάς!

Influencer Agency of the Year: Digital Minds 

Influencer Brand of the Year: Adidas

Influencer of the Year: Unboxholics  

Influencers Dream Team of the Year: Οι 240 Influencers της καμπάνιας λανσαρίσματος ABOUT YOU απότην Outstand.

 

Αντίστοιχα, με Platinum, την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν οι παρακάτω εταιρείες: 

Η Mazda Autoone και White ad & Purple Events στις Ενότητες «Best Influencer Marketing per Industry» και «Best Influencers».

Η Outstand Communications στην Ενότητα «Best Influencer Marketing Strategy»

H Ikea στις Ενότητες «Growth & Creativity in Influencer Marketing» και «Best Use of Platforms for Influencer Marketing»

 

Φέτος είδαμε πραγματικά φανταστικές καμπάνιες στο κανάλι των social media , ένα κανάλι που φαίνεται πως κοντράρει στα ίσια τα παραδοσιακά μίντια και οι εταιρίες που βραβεύτηκαν φαίνεται πως έχουν καταλάβει ως το έξυπνο κόνσεπτ δεν αρκεί. Οι καμπάνιες που βραβεύθηκαν, αποδεικνύουν πως δεν αρκεί μόνο η σούπερ ιδέα. Αλλά και οι κατάλληλοι influencers στον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να μεταφέρουν την ιδεά αυτή στα σωστά κοινά. 

Ευχαριστώ και πάλι τη Boussias για την τιμή, την εξαιρετική ομάδα ανθρώπων της Boussias για την αγάπη που μου έδειξαν και όλους εσάς που χθες είχατε καλή διάθεση, χειροκροτήσατε, γελάσατε και περάσατε όμορφα παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 

Φυσικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ως παρουσιαστής της βραδιάς ήταν το key person για να περάσουμε όλοι πολύ καλά.

Ραντεβού του χρόνου,

Με αγάπη,

Μυρτώ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.influencermarketingawards.gr.

 

Leave a Reply

go to top