Για τη γιορτή της καλύτερης μαμάς του κόσμου...

Σήμερα θέλω να σας συστήσω τη μανούλα μου...

Η μαμάκα μου, το Αννετάκι όπως τη φωνάζουμε (Άννα τη λένε, Αννέτα οι φίλες της, Αννετάκι εμείς) είναι πολύ απλά η καλύτερη μαμά του κόσμου.

Και να σας πω κάτι, χαίρομαι τώρα που από μέσα σας λέτε "όχι η δική μου είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου" γιατί πολύ απλά, αυτός είναι ο ρόλος της μαμάς. 

Να είναι η καλύτερη στον πλανήτη ολόκληρο!

Ε, η δική μου είναι! Όπως και η δική σας!

Είναι μια μαμά γεννημένη μαμά.. Είναι από εκείνες που λες "μα πριν γίνει μαμά, σε ποιον διοχέτευε τόση αγάπη και τόσο ενέργεια;".

Και από τη μέρα που έγινα κι εγώ μαμά, με τον τρόπο της, τη συμπεριφορά της και τις ατελειώτες κουβέντες που κάνουμε, μου έχει πιάσει το χέρι και με πάει βήμα βήμα στα δικά της πατήματα.

Μαθαίνω από τις πράξεις της ακόμα και σήμερα και προσπαθώ, όσο μπορώ, να της μοιάσω. Να μπορέσω κι εγώ να προσφέρω στο παιδί μου αυτή την τόσο αγνή μορφή αγάπης, τη μητρική..

Να μπορέσω να γίνω "ένα" με το παιδί μου, να του δωθώ ολοκληρωτικά και να ενώσω τις ζωές μας άρρηκτα, με θεμέλια την πιο αγνή και την πιο τρυφερή μορφή αγάπης. Τη μητρική.

 

Πλησιάζει η γιορτή της μητέρας και κάθε χρόνο συγκινούμαι. Γιατί εκείνη τη μέρα, από το πρωί θα σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που η μανούλα μου, η νεραϊδούλα μου όπως την αποκαλώ από μωράκι είναι καλά, είναι δίπλα μου και μοιραζόμαστε μαζί στιμές και καθημερινότητα.

Μαμά, είμαι τόσο τυχερή που σε έχω..

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Θέλω να μπείτε στο  www.purelovemoments.com και να ανεβάσετε μια τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά σας ή τα παιδάκια σας για να εκφράσετε την αγάπη σας, αυτή την ανιδιοτελή μητρική αγάπη που ξεπερνά σε ποιότητα και βάθος όλες τις αγάπες του κόσμου. Έτσι θα λάβετε μέρος σε έναν πολύ όμορφο και τρυφερό διαγωνισμό της Folli Follie, διεκδικώντας κοσμήματα από τη συλλογή Heart4Heart Pure Love!

Εγώ ανέβασα την παρακάτω φωτό, είμαστε στις Σπέτσες πριν αρκετά χρόνια, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το νησί μας και φυσικά η μία την παρέα της άλλης. Γιατί με τη μαμά σου πάνω από όλα και πριν από όλα, το ωραίο είναι να αισθάνεσαι κολλητή φίλη:)

Pure Love is having a mom who is the best "best friend"! 

 

Ταυτόχρονα, δείξτε στη μαμά σας με μια γλυκιά πράξη αυτό το τόσο αληθινό "σ'αγαπώ" επιλέγοντας ένα υπέροχο κόσμημα από τη νέα συλλογή κοσμημάτων Heart4Heart Pure Love!  Το εμβληματικό μοτίφ από καρδιές της Folli Follie αποτέλεσε το ιδανικότερο σύμβολο για να αποτυπώσει με τον πλέον εκλεπτυσμένο τρόπο στα δυο μοντέρνα κοσμήματα της νέας συλλογής, την αέναη μητρική φροντίδα και την αγνότητα των συναισθημάτων της πιο γλυκιάς σχέσης ζωής. Η Heart4Heart Pure Love της Folli Follie, περιλαμβάνει ένα κομψό βραχιόλι και ένα εντυπωσιακό κολιέ, επιχρυσωμένα με ροζ χρυσό και διακοσμημένα με διάφανες κρυστάλλινες πέτρες, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τον πιο αγνό δεσμό μητέρας-παιδιού. Μα πόσο όμορφο είναι!

 

 #purelovemoments #myfollifollie #mothersday

Mpainw twra;) Ti oraio! Glykoules mamades!
Αγαπώ follifollie, ωραίος διαγωνισμός, ελπίζω να κερδίσω!

Leave a Reply

go to top