Φέτος το Πάσχα τα κορίτσια μπορούν να γίνουν ό,τι ονειρεύονται! Με τις λαμπάδες BARBIE φυσικά!

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες του Πάσχα αισθάνομαι όλο και περισσότερο τον ενθουσιασμό των παιδιών! Θυμάμαι τα δικά μου παιδικά χρόνια που ανυπομονούσα για εβδομάδες ολόκληρες για τη λαμπάδα που θα μου έφερνε η νονά μου. Θυμάμαι την αγωνία μου να ανοίξω το κουτί, να δω τη λαμπάδα μου και να κάνω αγκαλίτσα με τη νονά μου που τόσο αγαπούσα και αγαπώ! Ξέρετε, αυτή η σχέση είναι μαγική και όταν μιλάμε ειδικά για νονά με βαφτιστήρα μιλάμε για μια σχέση μεταξύ κοριτσιών. Ισχυρή, σπουδαία, δυνατή.

 

Φέτος για τα κοριτσάκια μου, τα βαφτιστηράκια μου, αποφάσισα να πάρω τις αγαπημένες μου Barbie λαμπάδες, που δεν σας το κρύβω, παραλίγο να τις κρατήσω για εμένα! Ειδικά τη γοργόνα!

 

Η Barbie Γοργόνα Μαγική Ουρά είναι τόσο μα τόσο όμορφη! Ζητάει από τα κορίτσια, να ταξιδέψουν μαζί της σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο φανταστία και χρώμα. Η μαγική της ουρά την κάνει να μοιάζει ότι "κολυμπάει" ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού η ουρά της γεμίζει με υπέροχα χρώματα που ενεργοποιούνται όχι μόνο έξω αλλά και μέσα στο νέρο! Μόλις βουτήξετε την ουρά της μέσα στο νερό θα ανάψουν τα φωτάκια της ουράς της και μόλις πιέσετε τα πλαϊνά της φούστας της η ουρά της όχι μόνο θα πλημμυρίσει από φανταστικά χρώματα αλλά και θα ξεκινήσει να κουνιέται σαν να κολυμπάει. Ποιο κορίτσι -μικρό ή πιο μεγάλο!- δεν θέλει μια γοργόνα στο σπίτι του;;;; 


Και τώρα πάμε στην Barbie Λαμπάδα Ελικόπτερο που εγώ τη συνδύασα με την Barbie role model! Την Barbie πιλότο!

Εντάξει, παραδεχτείτε το, είναι η πιο εντυπωσιακή λαμπάδα που έχετε δει ποτέ! Τα κοριτσάκια μου θα τρελαθούν! Το Ελικόπτερο της Barbie ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και απογειώνει τη φαντασία των παιδιών μας γιατί κάθε πτήση είναι και μια ευκαιρία για ανακάλυψη και εξερεύνηση. Σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις και ασημί περιστρεφόμενους έλικες, σου δίνει την αίσθηση ότι θα πετάξει πραγματικά! "Πετάξτε" λοιπόν στον αέρα και δείτε τον κόσμο από ψηλά! 

Επέλεξα να το συνδυάσω με την Barbie πιλότο γιατί τώρα που τα βαφτιστηράκια μου είναι μικρά θέλω να καταλάβουν ότι μπορούν να γίνουν ό,τι ονειρεύονται! Και μια γυναίκα πιλότος συμβολίζει ακριβώς αυτό! Έβαλα την Barbie πιλότο στο εσωτερικό του ελικοπτέρου και την έδεσα με τις ζώνες ασφαλείας! Είμαστε έτοιμες για νέες περιπέτειες!

Και για το τέλος, σας φύλαξα την λαμπάδα που, το ομολογώ, τη ζήτησα από την κολλητή μου, τη νονά της Ιριάνας, για την Ιριάνα! Την Barbie και τα νεογέννητα κουταβάκια! Γιατί φυσικά "μπορείς να γίνεις κτηνίατρος" και τι πιο όμορφο από το να βοηθήσεις αυτή την γλυκύτατη σκυλίτσα να γεννήσει τα κουταβάκια της! Τα ματάκια από τα σκυλάκια μοιάζουν άλλοτε ανοιχτά και άλλοτε κλειστά με την εφαρμογή του νερού ενώ -φανταστικό!-  μπορείτε να τα "κρύψετε" στην μαμά σκυλίτσα προκειμένου να βιώσετε ξανά και ξανά τη χαρά της γέννησης! Όπως βλέπετε δεν την έχω ανοίξει ακόμα, περιμένω την Ιριάνα να την ανοίξει και να την απολαύσει! Θα το δείτε στα Instagram Stories μου!


Το Πάσχα των παιδιών μας είναι ιερό! Δώστε στα δώρα και τις λαμπάδες συμβολικά νοήματα και ανοίξτε τους ορίζοντες των παιδιών σας για να τους θυμίσετε πως μπορούν να γίνουν ό,τι ονειρεύονται, πως μπορούν να μεταμορφωθούν σε γοργόνες, να κατακτήσουν τη θάλασσα αλλά και τον ουρανό αλλά και να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή δίνοντας όλη τους τη φροντίδα στα γλυκά κουταβάκια!

 

Καλό Πάσχα σε όλους!

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Photos | Danai Issaris

Location | Iriana's Room 

Leave a Reply

go to top