Mια μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια SANITAS 

Αν είσαι μαμά τότε σίγουρα ζεις ανάμεσα σε προϊόντα Sanitas.

Αν είσαι εργαζόμενη, το ίδιο.

Αν είσαι φοιτήτρια, επίσης.

Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας αγαπάμε τα προϊόντα SANITAS και τα χρησιμοποιούμε σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας. Από την καθαριότητα του σπιτιού μας, μέχρι το κολατσιό στη δουλειά, το φαγητό του παιδιού για τον παιδικό σταθμό, το τοστ για το πανεπιστήμιο...

Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε, είναι ότι η SANITAS είναι μια ελληνική εταιρία (ω ναι, πόσο περήφανοι αισθανόμαστε για τα ελληνικά success stories) που μάλιστα έκλεισε 50 χρόνια ζωής. Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα, εκεί όπου η SANITAS γιόρτασε τα 50 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με εκλεκτούς καλεσμένους. 

Στη μεγάλη αυτή γιορτή, όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκά εμπνευσμένα από τις 5 δεκαετίες που η SANITAS βρίσκεται δίπλα μας, τα οποία όπως και το μενού, είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Κυριάκος Μελάς.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν εντυπωσιακά κοκτέιλς υπό τους ήχους της μουσικής που ανέλαβε ο D.J. Μιχάλης Καλφαγιάννης. Highlight της εκδήλωσης το βίντεο «αναμνήσεων» που προβλήθηκε και στο οποίο συμμετείχαν η Θέμις Καρδιόλακα με τη γιαγιά της όπως και οι Κωστής, Άρης και Δημήτρης Αλβανός.

Όπως δήλωσε και η Δέσποινα Σαμουλαδά, Group Brand Manager Household Products Sarantis Group : «Έχει περάσει κιόλας μισός αιώνας από την πρώτη φορά που η SANITAS μπήκε στα ελληνικά νοικοκυριά σε μορφή αλουμινόχαρτου και καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά. Λίγα brands έχουν καταφέρει να έχουν μια τέτοια πορεία στον χρόνο. Μια πορεία ανοδική σε πωλήσεις και μερίδια, αλλά περισσότερο μια πορεία συνεχούς εμπιστοσύνης από τους Έλληνες καταναλωτές.  Ταυτόχρονα, μέσα σ' αυτό το δύσκολο, όπως όλοι γνωρίζουμε, οικονομικό περιβάλλον η SANITAS συνεχίζει με την ίδια συνέπεια και σεβασμό προς τον καταναλωτή να προσφέρει ποιοτικά και προσιτά σε τιμή προϊόντα για το ελληνικό σπίτι. Με την ίδια ακριβώς συνέπεια σκοπεύουμε να συνεχίσουμε».

50 χρόνια τώρα η SANITAS προστατεύει ό,τι αγαπάμε… για αυτούς που αγαπάμε!

Γνωρίστε περισσότερα για τα προϊόντα SANITAS και πως θα αλλάξουν την ποιότητα στη ζωή σας εδώ!  Άλλωστε μαζί τρέχουμε κάθε μήνα και έναν... σπιτικό διαγωνισμό στη σελίδα μου στο facebook 

 

Some More Info:

Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto:  «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top