Μια καρδιά. Ένα βιβλίο που θα φτάσει στα βάθη της καρδιάς σας..

Είμαι τόσο -μα τόσο- χαρούμενη που θα είμαι μέρος αυτής της παρουσίασης.

Και είμαι τόσο -μα τόσο- περήφανη για τη Μαρίνα Γιώτη που για ακόμα μία φορά κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά μου, με ένα βιβλίο που πιστεύω θα χαράξει τη δική του πολύ σημαντική πορεία.

 

Την Κυριακή 14 Μαΐου λοιπόν, στις 12:00 το μεσημέρι σας περιμένουμε σε μια πολύ ξεχωριστή παρουσίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Yoleni’s Flagship Store  (Σόλωνος 9, Κολωνάκι). 

 

Μαμάδες και παιδιά θα γιορτάσουμε την μοναδική σχέση αγάπης που μας δένει όλους, παρέα με τη Ζέτα Δούκα, τη Ζωή Κρονάκη, εμένα και φυσικά τη φιλενάδα μου και ταλαντούχα συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη σε μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας. 

 

 

Είσοδος ελεύθερη | Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 

Δηλώσεις συμμετοχής: 212 22 23 622 (Δευτ.-Παρ. 9:00-19:00), letstalk@ yolenis.com 

 

 

 

 

Το βιβλίο

 

Μια καρδιά

Αυτό το βιβλίο ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψα στην κόρη μου όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελα να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της. 

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. 

Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…

 

Τα λέμε εκεί;)

 

 

Leave a Reply

go to top