Μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο Passion Alley.

Η γνωριμία με τη Βάσια Τζοτζοπούλου είναι από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία. Πρόκειται για μια γυναίκα με σπάνια ευγένεια, πολύ ξεχωριστό στυλ και πραγματική γνώση της μόδας. Το Passion Alley –η boutique της Βάσιας- βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου από το 2002 και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες shopping.

Τo Passion Alley, θα το καταλάβετε αμέσως μόλις το επισκεφθείτε, είναι ένας γυναικείος χώρος που σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από έναν συνδυασμό «προχωρημένων» global designer brands και δημιουργιών της ίδιας της Βάσιας. Απευθύνεται στις γυναίκες που δεν αρκούνται στις τάσεις της μόδας αλλά διαμορφώνουν στυλ. 

«Το Passion Alley είναι ο χώρος που προσπαθώ να συγκεντρώνω ό,τι προβλέπω ως τάση, πριν γίνει μόδα» τονίζει η Βάσια. «Αρνούμαι να έχω κάτι επειδή πουλά παντού και απαιτώ από τον εαυτό μου να το έχει εντοπίσει πριν γίνει must. Ταξιδεύω πολύ, όχι μόνο σε γνωστούς προορισμούς της μόδας, αναζητώντας φρέσκες ιδέες σε διαφορετικούς χώρους δημιουργικής έκφρασης.»

    

Για το Χειμώνα 2016-17, η Βάσια φέρνει στο Passion Alley απ᾽ όλο τον κόσμο,  ladylike cocktail dresses, παντελόνια και tops σε μοναδικά σχέδια και prints, hot πανωφόρια  και γιλέκα με έξυπνα details, geometric metallic clutches, θηλυκά angle boots, πατιναρισμένες λεπτομέρειες και μπότες με used λεπτομέρειες και  τη νέα τάση στα κασκόλ που λάνσαρε το fashion week στο Βερολίνο.

 

Μια στάση στο Passion Alley μπαίνει λοιπόν, στα must do της χριστουγεννιάτικης βόλτας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και ακολουθείστε το Passion Alley στο facebook.com/passionalley και στο Instagram @passionalley.

 

Ξάνθου 5, Κολωνάκι

Τηλ. 210 7254765

 

Leave a Reply

go to top