Εσείς ξεφυλλίσατε το νέο κατάλογο ΙΚΕΑ; | Ανακαλύψτε πάνω από 1000 βασικά προϊόντα με μείωση πάνω από 10%!

Κάθε Σεπτέμβριο όταν φτάνει ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ στα σπίτια μας, νομίζω όλοι κάνουμε την ίδια ακριβώς κίνηση: 

παίρνουμε στυλό, χαλαρώνουμε, αφήνουμε το μυαλό μας να χαλαρώσει και ταξιδεύουμε στις σελίδες του, κάνοντας όνειρα για αλλαγές, προσθήκες αλλά και, γιατί όχι,  μεγάλες ανακαινίσεις!

Γιατί ζούμε στο σπίτι μας και θέλουμε να είναι και όμορφο και λειτουργικό!

Ο νέος κατάλογος ήρθε στο σπίτι μας προχτές και πραγματικά ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι οι ήδη χαμηλές τιμές χαμηλώνουν ακόμα περισσότερο! Σε περισσότερα από 1.000 βασικά προϊόντα θα βρείτε μείωση πάνω από 10% (ναι, καλά το είδατε αυτό το κόκκινο ταμπελάκι) πράγμα που σημαίνει πως ναι, το φθινόπωρο μπορεί να φέρει νέο αέρα στα σπίτια μας! 

Α! Μην ξεχάσω να σας πω ότι πρέπει να δείτε ένα νέο project της ΙΚΕΑ που το βρήκα ε-ξαι-ρε-τι-κό! Δεν θα δείτε μόνο ολοκληρωμένα δωμάτια  (ξέρετε εκείνα που θες να τα πάρεις όπως είναι και να μην αλλάξεις ούτε ένα γλαστράκι) αλλά «7 ολόκληρα σπίτια», διαφορετικού στιλ, που μας δίνουν άπειρες ιδέες και λειτουργικές λύσεις για μια αλλαγή εφόλης της ύλης!

Με την ΙΚΕΑ ξέρετε τώρα, είναι σχέση αγάπης. Θες να βλέπεις τα κλασικά αγαπημένα προϊόντα, αλλά κυκλώνεις και τα ολοκαίνουργια, από τις νέες σειρές που έρχονται για να φέρουν χρώμα και ανανέωση στα σπίτια μας! 

Και εκεί που λες ας δω ιδέες διακόσμησης, τότε ανακαλύπτεις λειτουργικές λύσεις και σκέφτεσαι "εδώ είμαι". Μετά βλέπεις τις κουζίνες και παίρνεις απόφαση να βάλεις τη ζωή σου -και τα συρτάρια σου- σε τάξη και φτάνεις στα υπνοδωμάτια, όπου ναι, δεσμεύεσαι να τα γεμίσεις παστέλ χρώματα, χαμηλούς ζεστούς φωτισμούς και χουχουλιάρικα μαξιλάρια...

Αχ δεν ξέρω.... ετοιμάζομαι για βόλτα με τα παιδιά, γιατί φυσικά η ανανέωση των παιδικών δωματίων αλλά και των χώρων που παίζουν/διαβάζουν τα παιδιά είναι το πρώτο must do στην οικογενειακή μας λίστα!

Καλό ξεφύλλισμα, διάβασμα και φυσικά καλό shopping! 

 

Εγώ πάντως έχω κυκλώσει τον μισό κατάλογο! Ίσως και λίγο παραπάνω!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

 

 

 

Leave a Reply

go to top