Το μυστικό των λαμπερών μαλλιών κρύβεται στο έλαιο ελιάς!

Τελικά τα πιο σημαντικά, τα πιο... θαυματουργά πράγματα και συστατικά βρίσκονται δίπλα μας.

Και αυτό δεν είναι ένα ακόμα κλισέ που λέμε εμείς οι Έλληνες για να παινέψουμε το σπίτι μας, αλλά μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται καθημερινά!

Πόσες δεν ταλαιπωρούμαστε από αφυδατωμένα μαλλιά, κυρίως τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες που όσο και να προσπαθείς να είσαι τυπική στην ενυδάτωση, ο καυτός ελληνικός ήλιος που μας βλέπει αρκετές ώρες της ημέρας, αφυατώνει τις τρίχες και τις καθιστά θαμπές και αδύναμες.

Λάδι & θρέψη θα έλεγα ότι μοιάζουν στο μυαλό μας να είναι κάτι σαν συνώνυμα. Όταν κάτι αφυφατώνεται, ταλαιπωρείται, τότε συνειρμικά και μόνο σκέφτεσαι το θρεπτικό λάδι ελιάς.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Garnier και δημιούργησαν την υπέροχη σειρά Mythic Olive βασισμένη σε μια αυθεντική συνταγή για βαθιά θρέψη των αφυδατωμένων μαλλιών. Άλλωστε το λάδι ελιάς χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για αυτούς τους σκοπούς.

Σήμερα λοιπόν, με τη σειρά Mythic Olive της Botanic Therapy μπορείς να δεις τα μαλλιά σου θρεμμένα σε βάθος, ελαφριά -πολύ σημαντικό ότι η τρίχα δεν βαραίνει- και ενδυναμωμένα από τις ρίζες ως τις άκρες. Με τη συχνή χρήση θα δεις στον καθρέφτη a new you! Λαμπερά, απαλά και ελαστικά μαλλιά θα πλαισιώσουν το πρόσωπό σου, ενώ το μπάνιο σου πλέον θα μεταμορφωθεί σε μια ιεροτελεστία αρωμάτων καθώς το έλαιο ελιάς θα ξυπνήσει όλες σου τις αισθήσεις.

Το έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου, το ίδιο και η μαμά μου, που χρόνια παραπονιόταν για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών της. άλλωστε η σειρά Botanic Therapy απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας:)

Συνδύασέ το με το conditioner της σειράς και αφέσου στις μυθικές ιδιότητες του πιο διάσημου προϊόντος της ελληνικής γης!

 

 

Leave a Reply

go to top