Ήρθε η ώρα να κάνεις Hair Detox!

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα αγαπήσω τόσο ένα σαμπουάν, ένα μαλακτικό και πόσο μάλλον μια μάσκα. Συνήθως αλλάζω προϊόντα για να δοκιμάζω ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί και βέβαια επειδή κάθε σειρά σου παρέχει πάντα κάτι διαφορετικό.

Όταν δοκίμασα τη νέα σειρά της ELVIVE Extraordinary Δράση Αργίλου, κόλλησα.

Ποια εγώ, που λούζω τα μαλλιά μου το πρωί και το βράδυ ξεκινάνε να εμφανίζουν λιπαρότητα, είδα τα μαλλιά μου φρέσκα και χωρίς ίχνος λιπαρότητας ακόμα και μετά από τρία 24ωρα. Το σύστησα στις φίλες μου και σε ανύποπτο χρόνο μου αναφέρουν πως έχουν κολλήσει κι εκείνες.

Το συγκεκριμένο post το γράφω για να βοηθήσω όλες εσάς που έχετε το ίδιο θέμα με μένα, δηλαδή λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες και παίρνω όλη την ευθύνη γιατί ξέρω πως αν το δοκιμάσετε θα το ερωτευτείτε κι εσείς! 

 

Τι περιλαμβάνει η σειρά;

  • 1 Μάσκα αργίλου για χρήση πριν το σαμπουάν. Η μάσκα αυτή προσφέρει βαθύ καθαρισμό του σμήγματος στις ρίζες. Την απλώνετε και την αφήνετε για 5 λεπτά σε στεγνά μαλλιά. Ξεβγάζετε και λούζετε με σαμπουάν.
  •  1 Σαμπουάν αναζωογόνησης. Χάρη στην ανάλαφρη κρεμώδη υφή του και στη μοναδική του σύνθεση, χωρίς σιλικόνες, αναζωογονεί μήκος και άκρες.Το σαμπουάν αναζωογόνησης Elvive Extraordinary Δράση Αργίλου, κρατά τα μαλλιά λαμπερά, ανάλαφρα και καθαρά για έως και 78 ώρες!
     
  •  Conditioner αναζωογόνησης. Το προϊόν με το οποίο ολοκληρώνεται ιδανικά η περιποίηση των μαλλιών σας. Μετά τη χρήση του Conditioner τα μαλλιά σας θα είναι πιο απαλά, ενυδατωμένα και ανάλαφρα από ποτέ!

    Δοκίμασέ τα και περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλιά σου!

Leave a Reply

go to top