Η αγαπημένη μου βαφή μαλλιών!

Εντάξει την αγαπώ!!

 

Η Keratin Color, η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή για χρήση στο σπίτι με κερατίνη σε 3 βήματα, από τον Schwarzkopf, δημιουργεί νέα τάση στις αποχρώσεις της φετινής σεζόν! Θα ξετρελαθείτε!

Η Keratin Color μέσα από την καμπάνια «Color your Moments» φωτίζει όλες τις στιγμές που χρωματίζουν την καθημερινότητα ξεκινώντας από το χρώμα των μαλλιών μας!

Για το φετινό χειμώνα, παρουσιάζει τις «απόλυτες» ψυχρές αποχρώσεις μέσα από τους κωδικούς της Cool Blondes Collection.

Η συλλογή Cool Blondes περιέχει τις ξανθές ψυχρές αποχρώσεις και συγκεκριμένα τις: 

6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ

7.1 Ξανθό Σαντρέ 

8.1 Ξανθό Ανοιχτό Σαντρέ 

9.1 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ

οι οποίες υπόσχονται να σας δώσουν λάμψη και έναν αέρα αίγλης, ακριβώς πάνω στην ώρα για τις γιορτές!

 

 

 

Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ότι η κερατίνη είναι το θεμέλιο συστατικό της τρίχας. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η  οποία αποτελεί το βασικό συστατικό της τρίχας σε ποσοστό περισσότερο από 90% και καθορίζει τη δομή της. Με το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση διαφορετικών εξωτερικών παραγόντων (ήλιος, θερμότητα, styling, χημικές διεργασίες) η δομή της τρίχας επηρεάζεται, μέρος της κερατίνης καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα:

Τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα, εύθραυστα, πορώδη

Το χρώμα δεν μπορεί να εισχωρήσει εύκολα στην τρίχα 

Το χρώμα την βαφής ξεθωριάζει γρήγορα

Οι ειδικοί του Schwarzkopf, με το Keratin Color επιστρατεύουν τη δύναμη της κερατίνης και δημιουργούν μια βαφή που προσφέρει απόλυτη περιποίηση και στα 3 βήματά της διαδικασίας εφαρμογής της, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή. Το αποτέλεσμα είναι έως 80% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας* σε συνδυασμό με μια αξεπέραστη απόδοση χρώματος αλλά και 100% κάλυψη σε όλες τις αποχρώσεις.

Leave a Reply

go to top