5 λόγοι για να σε πείθω να ξεβάφεσαι κάθε βράδυ.

 

Ναι, το έχουμε πάθει όλες γιατί είμαστε κουρασμένες και μας παίρνει ο ύπνος με τα ρούχα ή επειδή βαριόμαστε ή επειδή λέμε στον εαυτό μας «έλα μωρέ, για μια φορά τι θα πάθω;»

Λοιπόν να τι παθαίνουμε όταν κοιμόμαστε με το μακιγιάζ έστω και μία φορά:

Το μικρό σπυράκι που εμφανίζεται την αμέσως επόμενη μέρα δεν είναι τυχαίο, αλλά οφείλεται ακριβώς στο ότι κοιμηθήκαμε με το makeup.

Τα χείλη μας έχουν σκάσει όχι από την αλλαγή θερμοκρασίας αλλά επειδή δεν αφαιρέσαμε το κραγιόν και το μολύβι χειλιών.

Η φαγούρα που νιώθουμε στα μάτια δεν οφείλεται σε κάποια αλλεργία, αλλά στο ότι οι σκιές, το eyeliner και η μάσκαρα έμειναν πάνω στα βλέφαρά μας όλο το βράδυ δημιουργώντας ευαισθησία.

Οι ρυτίδες που ανακαλύπτεις έντρομη δεν εμφανίστηκαν σήμερα, απλώς σου φαίνονται πιο έντονες γιατί το δέρμα σου είναι ταλαιπωρημένο, θαμπό και φαίνεται γερασμένο ακριβώς επειδή δεν αφαίρεσες το makeup.

Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο για τον ίδιο λόγο που πριν πέσεις για ύπνο πλένεις τα χέρια σου και βουρτσίζεις τα δόντια σου: είναι κανόνας υγιεινής.  

Για αυτό τέρμα στις δικαιολογίες και τις αναβολές. Γεμίστε το σπίτι με τα υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ PomPon All Skin Types 98% Natural, που είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και μάλιστα, χάρη στην 98% Natural σύνθεσή τους και στο ευεργετικό Argan oil από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, αποτελούν τη φυσική πρόταση στο ντεμακιγιάζ και την ενυδάτωση της επιδερμίδας! Και είναι και δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα,  χωρίς παραβένες, σαπούνι, οινόπνευμα και χρωστικές.

Δίπλα στην οδοντόβουρτσα, κάτω από το μαξιλάρι, πάνω στο κομοδίνο, στο αυτοκίνητο, παντού! Μόνο έτσι δεν θα ξεχνάτε πως το ντεμακιγιάζ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Leave a Reply

go to top