Διαγωνισμός Sante Shoes!Αυτά τα Oxford θέλεις να τα αποκτήσεις!

O διαγωνισμός έληξε νικήτρια είναι η Νανά Παπαδοπούλου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου με γραπτό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου σου! Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον δεν έχεις επικοινωνήσει μαζί μας το δώρο θα δίνεται στον επόμενο επιλαχόντα!


________________________________________________________________________________


Αγαπημένη μας λατρεία εδώ στο Yes I do είναι τα παπούτσια! Ευτυχώς κάθεμία έχει το δικό της στυλ και έτσι όταν έρχονται special treatments στο γραφείο τις περισσότερες φορές δεν ¨μαλώνουμε". Όταν ήρθαν όμως τα παρακάτω Grumman Oxford shoes by Sante τότε είχαμε ένα θέμα. Για να μην "χαλάσουμε τις καρδιές μας λοιπόν είπαμε να τα χαρίσουμε!


Yes I do Sante Oxfords 1


Η αλήθεια είναι πως η  νέα collection Sante Shoes είναι τόσο λαχταριστή που αισθάνεσαι πως τα θες όλα! Ψηλοτάκουνα, μπότες, γόβες, flat, oxford, όλα τα φαντάζεσαι στα πόδια σου και ευτυχώς οι τιμές είναι τόσο προσιτές που μπορείς να τα αποκτήσεις για να κάνεις upgrade στο look σου!


Ειδικά τα Oxford shoes φέτος είναι στα up τους και είναι ιδανικά για όλες τις ώρες δίνοντας στο στυλ σου άνεση και αέρα british!


Yes I do Sante Oxfords 2


Για τις υποψήφιες νύφες αλλά και καλεσμένες / κουμπάρες η Sante έχει να επιδείξει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα και φυσικά σε απίστευτες τιμές!


Αν θες μάλιστα να δεις περισσότερα παπούτσια Sante από το Yes I do δεν έχεις παρά να μπεις εδώ !


Yes I do Sante Oxfords 3


Και για να κερδίσεις αυτό  το ζευγάρι Grumman Oxford shoes by Sante, σε μαύρο χρώμα νούμερο 40 δεν έχεις παρά να μας γράψεις το ονοματεπώνυμό σου ως σχόλιο σε αυτό το άρθρο!


Yes I do Sante Oxfords 4


Επειδή όμως το "οφθαλμόλουτρο" παπουτσιών δεν είναι ποτέ αρκετό δες περισσότερα εδώ  και εδώ 


Άφησε μας το ονοματεπώνυμό σου λοιπόν ως σχόλιο στο άρθρο και μπορεί αυτό το ζευγάρι να γίνει δικό σου!


Ο διαγωνισμός ισχύει από 13/01/2015 έως και 28/01/2015. Η ανακοίνωση του νικητή/-τριας θα γίνει την Παρασκευή 30/01/2015/. Για τους νικητές εκτός Αθηνών η αποστολή των δώρων γίνεται με έξοδα του παραλήπτη. Μετά το πέρας 2 ημερών και εφόσον ο νικητής/-τρια δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας, το δώρο θα δίνεται στον επόμενο επιλαχόντα/-ούσα.


Leave a Reply

go to top