Το πιο γλυκό πάσχα :)

Το Πάσχα για όλους μας σημαίνει κάποια πράγματα από τότε που ήμασταν παιδιά μέχρι σήμερα! Τσουρέκι, σοκολατένια αυγά, κουλουράκια, οικογένεια, ήλιος, λουλούδια και με έναν τρόπο κάπως έτσι γίνεται η έναρξη του καλοκαιριού! Με την πιο γλυκιά γεύση!

Σε όλη αυτή την γλυκιά αναστάτωση, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης συμμετέχουν με μεγάλη χαρά. Στα ανοιχτά εργαστήριά τους, καθημερινά, οι ζαχαροπλάστες φουρνίζουν με ενθουσιασμό και μεράκι σμυρνέικα κουλουράκια που θυμίζουν την κουζίνα της γιαγιάς, τσουρέκια με πολύτιμη μαστίχα που μοσχοβολούν σε κάθε γειτονιά αλλά και κάθε άλλο μικρό ή μεγάλο γλυκό που όλοι επιθυμούν να έχουν στο τραπέζι τους το Πάσχα.

Τα σοκολατένια τους αυγά που έχουν κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων έχουν χαρίσει ένα ξεχωριστό, γιορτινό τόνο στις σάλες μας που αποπνέουν ξεγνοιασιά, άνοιξη και αγάπη. 

Λάτρεψα το τσουρέκι με γέμιση φράουλα και επικάλυψη από λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και τις λαχταριστές γεύσεις παγωτού όπως καϊμάκι, φυστίκι ή σοκολάτα από τα πιο αγνά υλικά! Φυσικά για τους λάτρεις του κλασικού υπάρχει πάντα το επικό μιλφέιγ του Κωνσταντινίδη, το παραδοσιακό και απίστευτα σιροπιαστό γαλακτομπούρεκο αλλά και η αμίμητη τάρτα λεμόνι που ολοκληρώνει ιδανικά κάθε μεγάλο γεύμα!


Καλό Πάσχα!

Μυρτώ Κάζη

Leave a Reply

go to top